n97 lere kvk da çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 321934

Silinen Üye 321934

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
n97 lere kvk da çözüm
Merhaba n97 kullanıcısıyım 1 gün önce telefonumun yandaki tuş kilidi tuşu elimde kaldı kvk servise götürdüm kayıt yaptılar 2. gün mesaj geldi telefonunuz hazır diye teslim almaya gitiim telefonu iyice inceledim evet tuş değişmiş şşıkır şıkır çalışıyor yazılım güncellenmiş telefon uçuşa geçmiş telefon hafızası 64 mb olmuş ayrıca bana söylenmeden yapılmış iyiki yapmışlar kamera kapağını olduğu gibi değiştirmişler jelatini bile üstündeydi artık kapak açılıp kapanırken çok rahat vede iz bırakmıyor birde özellikle karanlık çkimlerde resmin üst tarafındaki beyaz parlama giderilmiş flaş ın etrafındaki siyah çerçeve dahada genişletilmiş buda karanlık çekimlerdede süper fotoğraf çekmeyi sağlıyor yani kvk n97 deki bütün ayıplı hataları gidermiş sizinde garantili ise kvk ya götürün derim

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
kvk ya asla telefon vermeyin arkadaşlar kesinlikle ben telefonu verdim tam 3 ay gelmedi değişim istedim tekrar aynı cihazı yolladılar tekrar yolladım bu seferde yeni telefon gönderdiler sevindim gittim eve bi baktım ki telefon açılmıyordu asla ama asla telefonunuzu kvk ya vermeyin benden size arkadaş tavsiyesi.bi yerini tamir ederken başka bi yerini bozuyorlar.kvk adam kandırmaktan başka iş yaptığını görmedim şuana kadar.

21sacraments

21sacraments

Üye
volkan arkadaş kvk'ya verin diyor borbey vermeyin diyor napacagımı şaşırdım :d:

Silinen Üye 321934

Silinen Üye 321934

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
valla ben sadece tuş kilidi düğmesi vede yazılım için götürdüm kamera kapağını değiştirmişler telefonu pırıl pırıl yapmışlar ki kamera kapağı sorununu kullanıcıları bilir ben talep etmeden ücretsiz yapmışlar ben memnun kaldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...