meLarx
Üye
@melarx;
size de yorumunuz için tşk ederim,klavyenize sağlık, bu şekilde kullanıcılar tarafından yapılan geniş çaplı araştırmaları ve yorumları her zaman takdir etmişimdir... Bilinçli kullanıcı olmak ayrı birşey tabi.
n97 sahibiyim 2 masa üstü 1 note book bilgisayarım var pc den bir farkı olmayışı güzel tek sorun flash player lite yüklü olmaması onuda halletsem başka sorunum olmayacak
not bir program onu yeni keşfettim programın adı qik n97 var zaten içinde kendine oradan üyelik açıyorsun kendine ait bir sayfa veriyor örnekLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızgibi telefonunda o an çektiğin videoyu anında o siyete atıyor ve oradan çok rahat seyredebiliyorsun
Evet böyel inasnlar bilgi versin diye açıldı bu konu.Bravo arkadaşım bilgiye devam.Saçma sapan çocukça saldırı yapmayın.herkes düşüncesinde özgürdür bunu unutmayın arkadaşlar.skyfire isimli browser'ı indirirsen youtube'den vb. sitelerden videoları izleyebilirsin fakat görüntü ve ses eş zamanlı olarak ilerlemiyor bende bunu henüz N97'ye özel bir versiyonu çıkmamış olmasına baglıyorum. Ben kendi cihazımda N95 8GB versiyonunu kullanıyorum ekran biraz daha büyük oldugu için küçük bir boşluk kalıyor ayrıca gene N97 için olmadığından dolayı dokunmatik olarak kullanamıyorsun klavyedeki yön tuşlarıyla idare edicez artık N97 versiyonu çıkana kadar
Skyfire =>Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu arada videonu qik'e upload etme olayını bilmiyordum hiç kurcalamadım o yazılımı verdiğin bilgi içinde teşekkür ettim ^^
yazılım problemlerini aşana kadar N97 almayı düşünmüyorum. Biraz daha dolu bir telefon bekliyordum diyebilirim. N95 8GB'tan sonra ufak çaplı yeni bir devrim beklerken kesmedi yani bu. Ekranın hassas olmamasına çok takıldım ben, parmakla falan da öyle tık tık tık seçilmiyor işlemler. Biraz tak tuk basmak lazım. Benim baktığım N97, Nokia Shop'ta teşhir ürünüydü. Falloş olmuş olabilir ama genel şikayetlerden biri de zaten ekranın yeteri kadar hassas olmadığı. Kalemi ile tamam ama parmak ile kullanınca ı-ıh gibi bir yorum okumuştum. Kalemin telefona takılacağı bir yer var mı? Bir diğer sorun da çekilen resimlerin yarısının gri çıkması idi, ama bu yazılımla çözüldü galiba. Esas firmware güncellemesinin eylül-ekim gibi yapılacağını okudum. Mega güncelleme olacakmış. Çok farklı yerlerde okudum bunları hep, nerede diye sormayın. Gerçi herhalde bilinen şeylerdir bunlar.
ben bir nokia n97 sahibi olarak sizlere anlatayım
telefon gerçekten mukemmel
n95 8gb ve ıphone nun elinden geçirmiş bir kişi olarak n95 ve ıphone dan daha ii tamam bazı eksikleri yok değil ama o kadarda önemli değil
ıphone kadar büyük değil ve daha kullanıslı ve dokunmatik telefon asağıdaki klavye daha hızlı mesajlama için yapılmış navigasyon tusu dediğiniz tus ise yön tusu oyunlarda programlarda vs. yerlerde kullanılıyo joystick de diye biliriz
n95 e gelince bu telefon n95 in yeni sürümü için çıkarılmış bir telefon diye biliriz çünkü n95 te olmayan eksik yanların bu telefon üzerinde tamamlanmıs dıs görünüşün değişikliğe uğramıs olduğunu görüyoruz
telefonculara da sorabilirsiniz
kesinlikle ya 5800 yada n97 diyeceklerdir
herkese ii günler..
--------------- Ekleme ---------------
bu arada multitouch özelliği ekrana bağlı değil tamamen yazılımsal
ben telefonu aldığım ilk gün sabahtan aksama kadar hiç müziği kapatmadım sadece deneme amaclı ses bazı yerlerde tam acık bazı yerlede ise normaldı buarada 1 saat te nitro racers diye bi oyun var onuda oynadım
ve 5 dk lık bi video buna + olarak 13 foto çektim sabah 6:30 ta baslayan mesai dolmuşta radyo yayını yaparak tüm dolmuşu sasırtarak ve gözleri üzerime çekmemle saat8:00 de sarjım tam olarak bitti
arkadaslar bu aradada az önce arkadasım ingilizce bi web sitesinden n97 ye ait çok özelliğin olduğunu ve bunların update lerle tamam lanacakmıs
yorumlara baktığımız zaman
söyle yorumlar var
1.nokia para kazanmak için update üretiyo telefona özellikleri yerlestiriyorlar ancak programlarını yüklemeyip sonra dan updateymiş gibi çıkartıp satısını yapıyorlar diyordu yorumda
2.bir baskası ise nokia çok fazla telefon çıkartıyo teknolojiside yetmediği için her çıkarttığı telefona alt modelini bi kaç daha özellik ekleyerek piyasa sürüyor diyor
Hala Anlamıosunuz Diimi Multitouch APPLE'YE AİT Bİ PATENT DEİL!Biraz Bilgi Olsun Die Forumu Araştırda Gör Kime Ait Olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?