N97 konumlu nokta kaldırma ve yeni konum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hazarcep

hazarcep

Üye
    Konu Sahibi
N97 konumlu nokta kaldırma ve yeni konum
Merhabalar,

Telefonda İstanbul da bir yer konumlu ben yeni konumlama yaptığımda benden ücret talep ediyor aylık 3.99TL yıllık 10 küsür diyor bu konumlanma ücretlimi?

Birde hep haritayı açtım gibi İstanbulda daha önce ekli yere gidiyor onu nasıl kaldıra bilirim.

teşekkürler.

cuneyt22

Üye
hocam telefonu yenimi aldın ? ovi suit ile haritalarını güncelle ayrıca program güncellemelerine bak. Ücretsiz navigasyon ovi maps diye bir dosya yüklemesi gerekiyor. ondan sonra dene bir kere..

Yeni konumunu bulmadıgı icin eski konumu acıyordur otomatik olarak. Yanlışım varsa affola...

hazarcep

hazarcep

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım varda simdi onda da var c7 onda yapıyordu bir başka n97 olana sordum mapı güncelle düzelir dedi de nasıl güncelleye bilirim?

wifi ile yada wap ile fark etmez.

cuneyt22

Üye
Arkadaşım varda simdi onda da var c7 onda yapıyordu bir başka n97 olana sordum mapı güncelle düzelir dedi de nasıl güncelleye bilirim?

wifi ile yada wap ile fark etmez.

hocam programla alakalı, bilgisayarına ovi suiti kur. Telefonunu PC suit modunda bağla daha sonra ovi suit progamında yazılım güncellemeleri var. İlk olarak ovi maps 'ı güncelle ücretsiz navigasyon maps 'ını yükleyecek telefonuna, sorun zaten düzelmiş olacak, bu işlemi yaptıktan sonra Yazılım güncellemeleri' nin yanında Haritalar var. Buradan da en son güncel haritanı yükle. Aynı bölümde Sesli Yönlendirme Dilleri var. oradanda türkçe bir kadın var onu seç ve yükle. Sorun düzelecektir.

Bu işlemlerden sonra Telelefondan Haritaları (ovi maps) aç, ayarlar bölümünden navigasyon' a gel. Sürüş rehberi ile yürüme rehberini ayarla. Aynı yerde Haritalar ve Rotalar var oradaki ayarlarını yap. Kolay gelsin.

Telefondan da güncelleniyor ama wap kulllanırsan 100mb paket verisi gider hemen hemen. O yüzde tavsiyem pc ' den güncellemen hem cabuk hemde daha sorunsuz olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt