n97 kendi tarayımcımla youtube da bıle vıdeo ızleyemıyorum, yardım lutfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ubeydk

Üye
    Konu Sahibi
n97 kendi tarayımcımla youtube da bıle vıdeo ızleyemıyorum, yardım lutfen
n97 32 gb. telefonuma hard format atmadan once sıkıntı yoktu. Yok dedıgım, youtube yeter zaten. Bılıyorum flash player butun sıtelerı acamıyo ama en azından youtube acılsın ıstıyorum. Flash player 3.1 aradım bulamadım, tekrar kursam duzelır gıbı gelıyo. Bılen bılgılendırsın lutfen, yoksa en azından şu flash player 3.1i nerden bulurum? Şimdiden teşekkür ederim.

ubeydk

Üye
    Konu Sahibi
eywallah kardes saolasın ama dosyayı x-plore dan actım. Dosya bozuk hatası verdı. Verdıgın lınktekı yorumlara baktıgımda benım gıbı bırcok kısı aynı hatayı almıs, yanı olmadı sonucta... ama yıne de ılgın ıcın tesekkurler

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
birde buna bak olmazsa hard format at güncellemelerden yükle

ubeydk

Üye
    Konu Sahibi
aynı sorun, bozuk dosya hatası =S bıraz daha arastırayım artık olmazsa, dedıgını yapcam sanırım =S
baska bılen varsa yardımcı olsun lutfen

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
ayarlardan flashi mi ( görüntüler flash olmayan yazan ) kapattın

oleytoo

oleytoo

Üye
m.youtube da sorun var ordan switch to player yazısına tıkla real player üzerinden izle yada desktop siteye gir öyle izle

ubeydk

Üye
    Konu Sahibi
sorunu cozdum arkadaslar, yabancı bı sıtede ararken buldum arkadasın verdıgı lınke benzer bı download, kurdum. Flash lıte 3.0dan 3.1e guncellendı. Sımdı calısmakta, yanı sorun tahmın ettıgım gıbı flash playerın vasıfsız olması. Su an bu sıtede verılen guncel flash lıte dosayasıda bozuk, rardan acınca dosya bozuk hatası vermekte, bılgınıze...

----------Eklendi @ 01:20:42 ---------- Yazıldı @ 01:07:27 ----------

bırde real playerdan ızlemede sıkıntılıydı benım, onuda real playerın ayarlar kısmında erısım nnoktasını degıstırerek hallettım. Ben hattımı degıstırmıstım, real playerın ayarları eskı hattınkıne gore kalmıs... Her neyse, su an bı sıkıntım yok. Ilgınız ıcın tesekkur ederım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt