N97 Dokunmatik Yanlış Algılıyor, YARDIM LÜTFEN!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

efe.butuner

Üye
    Konu Sahibi
N97 Dokunmatik Yanlış Algılıyor, YARDIM LÜTFEN!
Merhabalar arkadaşlar lütfen bu soruna yardım edin ya da bir şeyler önerin az kaldı çıldırmak üzereyim. N97 sahibiyim ikinci el aldım temiz de aldım o konuda problem yok ancak bir sorunum var ve diğer N97'lerde de var mı bilmiyorum. Daha önce 5800 XM kırmızı kullandım böyle bir şey olmadı.

Telefonun ön yüzüyle ilgili bir problem var, ne zaman ön yüzünü bir süre bir şey kapatsa dokunmatiği çıldırıyor, ekran kalibrasyonuyla falan da alakası yok. Yarım dakika sonra kendine geliyor veya ekrana bastırmam gerekiyor ve delirmek üzereyim. Diyelim telefonda konuşuyorum beş dakika (genelde çok daha fazla konuşurum) tam kapatıcam tuşlar işlemiyor. Kapatma tuşuna basamıyorum bir türlü! Ekrana dokunuyorum işlemiyor. Mesela telefonun ekranı benim bacağıma gelecek şekilde pantolonuma koyayım, iki dakika geçmeden tekrar çıkarınca ekran yine kendini kaybetmiş oluyor. Veya masanın üzerinde ters bırakayım iki üç dakika yine gidiyor ekran. Diyelim rehberde öyle kalmış olsun, çıkış tuşuna basamıyorum, bir yere dokunuyorum bir sürü yere aynı anda dokunuyormuşum gibi gidip geliyor listede aşağı yukarı. Lütfen bilen biri yardım etsin.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Telefonun Ayarlar Bolumune Gir ..

Dokunmatik Ekran Kalibrasyon Ayarlarini Yap .. Hal Olacaktir .. ;)

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Belki tel zaten bozukmuştur. aldığın yere git telin sorunlarını anlat. Veya yeniden yazılım veye hard format at.

efe.butuner

Üye
    Konu Sahibi
Ekran kalibrasyonu da bir şeye yaramıyor ki kardeşim çok denedim... Hard format da attım :/

Duran.Y

Duran.Y

Üye
teknik bir sorun olabilir.

Joker.

Joker.

Üye
Bi ara bendede olmuştu.
Telin kapat batarya sim bellek kartı filan çıkar 1 saat beklet sonra sadece bataryayı tak telefonu açmadan şarja koy 2-3 saat elleme sonra aç düzelirse veya düzelmezse her türlü hard format at

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
Sistem sorunu olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt