Samsung Galaxy J2 2018 teknik özellikleri duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy J2 2018 teknik özellikleri duyuruldu
Samsung'un geliştirdiği giriş seviyesi akıllı cep telefonu Galaxy J2 2018'in fiyat etiketi ve teknik özellikler duyuruldu.


Akıllı telefon üretiminin en iddialı ismi olarak karşımıza çıkan Güney Kore kökenli Samsung firması, pazardaki tüm tüketicilere hitap etmeyi başarıyor. Bu bağlamda giriş seviyesi kullanıcılar için en ucuz fiyat etiketli modelleri geliştirmeyi hedefleyen şirket, şimdilerde ise karşımıza Galaxy J2 (2018) olarak isimlendirdiği modelle çıktı.



Cihazda henüz resmi olarak açıklanmayan ve modeli bilinmeyen bir Snapdragon işlemcisi yer alırken, 2 GB kapasitesindeki RAM bellek ve 16 GB kapasitesindeki dahili depolama alanıyla birlikte geliyor. Cihazın dahili hafızası dilenirse MicroSD kart desteğiyle birlikte arttırılabilirken, cihaz 5 inç genişliğinde QHD yani 2K çözünürlüklü bir dokunmatik ekran üzerinde şekilleniyor.



Samsung Galaxy J2 (2018) modelinin tasarımına baktığımızda ön yüzünde oldukça kapa bir ekran karşımıza çıkarken, ekran altında home tuşu geri tuşu ve kısayol tuşu yer alıyor. Cihazın arka yüzünde LED flaş desteki 8 Megapiksel çözünürlüğündeki bir ekran karşımıza çıkarken, ön yüzündeki kameranın değerinin ise 5 Megapiksel çözünürlüğünde olduğunu belirtelim.



Cihazın bu değerlerini ele aldığımızda Samsung'un bir giriş seviyesindeki cihaz için beklediğimizden fazlasını ortaya koyduğunu söyleyebiliriz. İlk olarak Hindistan pazarında satışa çıkacak olan bu cihaz 123 dolarlık fiyat etiketine sahipken, cihazın içerdiği batarya ise 2.600 mAh kapasitesinde.
Samsung Galaxy J2 2018 teknik özellikleri duyuruldu
 
  • Beğen
Tepkiler: PALA.


MaxipmaN

Üye
enkaz :heyo:
 
  • Beğen
Tepkiler: Baydırman
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
yav artık 16 gb hafızalı telefonmu kaldı artık ya :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: Baydırman
Baydırman

Baydırman

Moderator
Benim telefonum daha iyi
 
ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
2k ?
 


Üst Alt