n97 Anna İcon'lu Sade Hack | Performans | Görsellik | Gabriel

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sanane1438

Üye
    Konu Sahibi
n97 Anna İcon'lu Sade Hack | Performans | Görsellik | Gabriel
Gabriel Arkadaşımızın Yaptığı Yeni Tasarımlı anna iconlu n97 Sade Hack

eklenenler
1:performans Hızı
2:Bildirimler Widgeti
3: anna icon pack
4:Ramblow Türkçe
5:Rom patcher + tüm patchlar gerekmeyenler silebilirsiniz
6:Kill Me Türkçe
7:Winrar Türkçe
8:NYsinfo
9:Tuş Kilidi zaman ayarı
10:Ovi store çalışıyor

Başka hiç birşey eklenmemiştir bu yüzden hız Görsellik Süper Son hız Ram 65 mb ram kadar gidiyor
C:boyutu 68 mbtır

Capslar

Not: Anna iconlarda uygulamalrda 2 iconların isminde sorun vardır onları sağ tıklayıp isim değiştirin deyin

Bİr teşekürrü Çok Görmeyin

Link
Kod:
Link is Dead

• Beğen
Tepkiler: araskan ve OğuzcanAbi

hakanlarcan

hakanlarcan

Üye
Kardes iyi guzel tesekkurde hic modlama falan yapmamis mi??Modifiyeleme olmamis uzerinde hic demek ki!! :(

OğuzcanAbi

Üye
Müzik çalar çok hoş

sanane1438

Üye
    Konu Sahibi
Kardes iyi guzel tesekkurde hic modlama falan yapmamis mi??Modifiyeleme olmamis uzerinde hic demek ki!! :(
modlanmış dostum sadece gereksiz şeyler modlanmamış telefonu çok kasmasın diye Kullan dene bak

hakanlarcan

hakanlarcan

Üye
Birde bunu deneyelim ama birsey diyecem yukaridaki resimlere bakiyorumda muzik ve fotograflar ikonlari yanlis degil mi??
Muzik=>Haritalar
Fotograflar=>Web
Ikonlari yerine de kullanilmis?? :)

----------Eklendi @ 01:41:04 ---------- Yazıldı @ 01:36:56 ----------

Oyunlar=>Muzik ikonu yerine...Soylemeyi unutmusum da!! :D

sanane1438

Üye
    Konu Sahibi
iconları modlayan kişi öyle yapmış

Binh24 iconları bu orjinalıda yüklesen böyle Bunuda yüklesen böyle

hakanlarcan

hakanlarcan

Üye
Anladım peki temayı değiştirince ıkonlar degısıyor mu!Yoksa hep Anna ikonları mı kalıyor??

caglet

caglet

Üye
Tabiki değişir ikonlar :)

hakanlarcan

hakanlarcan

Üye
ya ben hegazy v10u kullanirken bazi temalarda tum ikonlar degismiyordu da yani yazilima hangi ıkonlar gömüldüyse hep onda kalıyordu mesala anna temasını yukluyordum ama menüde bazı kendi ıkonları değişmiyordu,,

OzGuRKnowN

Üye
Rompatcher Oto Çalışmıyor. Şimdilik gördüğüm Tek Hata..

sanane1438

Üye
    Konu Sahibi
OzGuRKnowN romm patcher otomotik bilerek yapılm ış Otomotik açılınca 5mb ram yiyor istersen açabilirsin otomotik oda senin keyfin

iconlar değişiyor ayrıca

bu tema yüklerseniz tam uyumlu hale getirebilirsiniz

OzGuRKnowN

Üye
Genel Anlamda Gerçekten hızlı ve bayağa güzel olmuş. Ayrıca açılışta tel hafızası 63 MB yeter.. :)

hakanlarcan

hakanlarcan

Üye
Arkadaslar yazılım evet genel anlamda güzel dedıgınız gıbı ama C5 ya da N8 tuş kilidi yok offf ve sorun su ki NFE kullanmasınıda bılmıyorum..Lütfen biri eklesın tus kılıdınıde paylassın su fw'ye...Ya da bu yazılımda olacak tus kilidini bana soyleyın ben artık mecburen yazılıma gömmeye calısacam..Bunu su yuzden soyluyorum forumdakı C5 ve N8 tus kılıtlerı hep C6 fw ya da 5800 fw'lerı ıcın dıye yazılmıs..Eğer onlardan biri olacaksa deneyelim..Lütfennn yardım..

----------Eklendi 13.06.2011 @ 00:34:21 ---------- Yazıldı 12.06.2011 @ 22:55:24 ----------

Yok mu yardım edebilecek kimse yaa :(

----------Eklendi @ 02:00:24 ---------- Yazıldı @ 00:34:21 ----------

Saat kac oldu yaa!?! :(

v3!N

v3!N

Üye
guzel calisma olmus ellerine saglik
(sag alttaki 9. oyunun guzelmis panpa bu arada)

OzGuRKnowN

Üye
Arkadaslar yazılım evet genel anlamda güzel dedıgınız gıbı ama C5 ya da N8 tuş kilidi yok offf ve sorun su ki NFE kullanmasınıda bılmıyorum..Lütfen biri eklesın tus kılıdınıde paylassın su fw'ye...Ya da bu yazılımda olacak tus kilidini bana soyleyın ben artık mecburen yazılıma gömmeye calısacam..Bunu su yuzden soyluyorum forumdakı C5 ve N8 tus kılıtlerı hep C6 fw ya da 5800 fw'lerı ıcın dıye yazılmıs..Eğer onlardan biri olacaksa deneyelim..Lütfennn yardım..

----------Eklendi 13.06.2011 @ 00:34:21 ---------- Yazıldı 12.06.2011 @ 22:55:24 ----------

ben akşama paylaşırım içindeki uygulamaları kaldırdım. Türkçe Slide unlock ekledim ;)

hakanlarcan

hakanlarcan

Üye
Ok bekliyorum 4 gözle kardeş :( :) :D

smmmgursoy

Üye
teşekkürler...deneyeleim

hakan2131

Üye
c5 tuş kilidi sistem modlama bölümünde vardı kendi fw me eklemiştim.gömmeden de yapabiliyorsun sis olarak.bende bu iconlara falan kafam takıldı.

----------Eklendi @ 21:24:48 ---------- Yazıldı @ 21:23:32 ----------

<b>c5 tuş kilidi sistem modlama bölümünde vardı kendi fw me eklemiştim.gömmeden de yapabiliyorsun sis olarak.bende bu iconlara falan kafam takıldı. <b>

hakanlarcan

hakanlarcan

Üye
c5 tuş kilidi sistem modlama bölümünde vardı kendi fw me eklemiştim.gömmeden de yapabiliyorsun sis olarak.bende bu iconlara falan kafam takıldı.

----------Eklendi @ 21:24:48 ---------- Yazıldı @ 21:23:32 ----------

<b>c5 tuş kilidi sistem modlama bölümünde vardı kendi fw me eklemiştim.gömmeden de yapabiliyorsun sis olarak.bende bu iconlara falan kafam takıldı. <b>

Kardes o gomulmus halini paylassan yaa..Ben gomme islemini yapamiyorumda..

----------Eklendi @ 22:42:11 ---------- Yazıldı @ 22:41:26 ----------

ben akşama paylaşırım içindeki uygulamaları kaldırdım. Türkçe Slide unlock ekledim ;)

Kardes paylas artik forumdaysan yaa?!!! :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt