N97 C6V20 -C6V40 Port | Anna icon'lu | Yeni | By Gabriel

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sanane1438

Üye
    Konu Sahibi
N97 C6V20 -C6V40 Port | Anna icon'lu | Yeni | By Gabriel
Yeni Mod Yapıldı anna iconlu c6v20 Portu Yapıldı Şuan C60v40 Portu bakımdadır Bazı hatalar giderilince oda eklenecektir
Not: Modu herhangi Bir yerde paylaşıpTa Ben yaptım demeyin arkadaşlar Reklam vermiyorum bazı siteler eski modlarımı alıp Sürümüne ismini yazıp ben yaptım demiş Eğer bida olursa paylaşım yapmam
neyse gelelim Sadede
Eklenenler -Çıkarılanlar
Uygulanan Mod lar
1-Türkçe Sohbetler(conversation)
2-RomPatcher+ 3.00
3-BTSwitch_v1.00
4-Accel Switch
5-Screen Snap
6- Lock
7-Mem Check
8-Nysninfo
9-FileBroswer (Türkçe)
10-c5-03 Tuş Kilidi
11-MusicStopper
12-Ovi maps Yeni sürüm 3.06
13-photo Broswer
14-Phone Torch
15-Bildirimler Widgeti TR_ENG
16-N8 menüsü
17-Rehber Düzenleme
18-RAMblowtr
19-TuS Kilit Süresi- Düzeltildi
20-ANNA İkon
21-Killme(Türkçe)
22-Geliştirilmiş PİL modu
23-kamera kulanılıyor hatası fix mod
24-Tarayıcı önbelleğini C'den E'ye taşıma modu.
25-Kamera Çıkışında RAM kazanç modu
26-Geliştirlmiş WİFİ çekim modu
27-Müzik çalıcı kapatıldığında menü'ye atmayı düzeltme modu
28-Tema efekti ve Yeni Font
29-ve bunlara benzer bi kaç mod daha

Resimler

DOWNLOAD İNDİR
Kod:
http://www.fileserve.com/file/jbhRB95/RM-505-Gabriel-Filmsandgames.rar
İçindeki Dosyaları
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products
Atıp jaflayın
JAF ANLATIMI
İLK OLARAK N97 KULLANANLAR TELEFONLARINI KAPATSINLAR BİLGİSAYARA BAĞLAMASINLAR İŞLEM SIRASINA GÖRE TAKİP ETSİNLER BEN İLERİDE ZAMANI GELİNCE TAKACAĞINIZ NOKTAYI YAZDIM RESİMDE GÖSTERDİM. SAYGILAR.
İndirdiğimiz tüm dosyaları
"C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356"(N97 İSE RM-505) klasörü içine atıyoruz. (Klasör dizini yoksa kendiniz oluşturun)
JAF PROĞRAMI KURULUMU(V1.98.65 VE PKEY)
Önce aşağıdaki JAF V1.98.62 proğramını kuruyoruz

sonra aşağıdaki dosyayı indiriyoruz ve içindeki kurulum.txt dosyasında yazanı aynen uyguluyoruz.
USB DRIVER DOSYALARI

şimdide aşağıdaki dosyayı indiriyoruz ve içindeki kurulum.txt dosyasında yazanı aynen uyguluyoruz.
JAF V1.98.65 YAMASI

şimdi son olarak aşağıdaki PKEY dosyasını indiriyoruz. bu proğramı açmak için gerekli.( gibi yani).

şimdi Virtual PKEY dosyasını açıyoruz aşağıda gördüğünüz butonlara sırasıyla tıklıyoruz.

aşağıdaki ekran gelecek şimdide aşağıdakileri sırasıyla yapıyoruz
NOT:2. sırada Manual Flash ve Dead USBseçeneklerini işaretliyoruz.

şimdi sırada aşağıdaki gibi telefon modelimizi seçiyoruz(RM-505 N97, RM-356 5800 XM vb.)

Aşağıdaki FLASH butonuna basıyoruz. butona bastıktan sonra karşımıza gelen pencerelere
YES -- YES tıklayarak geçiyoruz..

Aşağıdaki resimde PRESS POWER ON NOW! yazısını görünce açma kapama tuşuna basıp çekin sakın basılı tutmayın(N97 telefonu olanlar bu yazıyı görünce USB kablosunu takmaları yeterlidir hiçbir tuşa basmasınlar.)Şimdi Flash işlemi başlayacaktır bitene kadar telefona dokunmayın bağlantıyı kesmeyin ve şarjı yeterli olsun.

HERKESE SAYGILAR. GÜLE GÜLE KULLANIN..

Jaf Anlatımı Yasarbasa Ayittir

• Beğen
Tepkiler: Round-Saturn

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
Not: Modu herhangi Bir yerde paylaşıpTa Ben yaptım demeyin arkadaşlar Reklam vermiyorum bazı siteler eski modlarımı alıp Sürümüne ismini yazıp ben yaptım demiş Eğer bida olursa paylaşım yapmam

Modları toplayıp sunan arkadaşlar, artık şu söylemlerden vazgeçseniz. Her mod yapan kişi, kendini dünyada tek sanıyor. Arkadaşlar tek değilsiniz. Dünyada sizin yaptığınız işi yapan binlerce insan var.

Paylaşım için internete dosya koyuyorsunuz. Sonra da dosya sizin dışınızda paylaşıldığı için bir daha paylaşım yapmam diyorsunuz. E amaç paylaşmak değil miydi? Neyse eline sağlık. Başarılar.

• Beğen
Tepkiler: ModderFurkan

feridunf

Üye
Teşekkürlerrrr.....Sonunda........ :)

sanane1438

Üye
    Konu Sahibi
dangerousyaso dostum amacım paylaşmak ama paylaşılan bir emeğe saygısızlık etmek zoruma gidiyorum sen bir mod yapsan ben senin modunu çalıpta sürüme kendi ismimi yazsam diğer sitelere dağıtıp kendi tarafımdan modlanmıştır Dersem sen bunu kabul edermisin

Modu istediğiniz şekilde kulanın paylaşın Ama emeğe saygısızlık etmeyin Bunu demek istiyorum değiştirip kendim yaptım demeyin başkasının hakını yemeyin

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
Kimse emeğinin çalınmasına tepkisiz kalamaz tabiki. O konuda haklısın. Ama bunun önüne geçmek imkansız gibi bir şey. Bir dosyayı internete servis ediyorsan, onun kontrolünün sende olmasını beklememelisin. Bu tarz insanlar heryerde olduğu gibi internet ortamında da var maalesef. O yüzden, hiç sıkılma. Sen yap işini. Paylaşımdan anlayan insan gelir onun asıl sahibini bulur zaten.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
çok güzel ve emek harcanmış bir yazılım olmuş teşekkürler.

ModderFurkan

Üye
@dangerousyaso,sana katılıyorum internet özgür bi ortam.her an kontrol atlında tutmak imkansız

sanane1438

Üye
    Konu Sahibi
n97 c6v40 Yarın eklenecektir Tüm hatalar giderildi sadece klavye sorunu kalmıştır

alien97

alien97

Üye
:tşk:

blue1910

blue1910

Üye
Herşey iyi güzel de fm transmitter çalışmıyor :S :S

worry

worry

Üye
mrb abicim bana şu yazı tipini upload edeblrmsn ?

KELGER

KELGER

Üye
fm verici çalışmıyormu:evet:

feridunf

Üye
hayır ;)
Ama arkadaş C6-v40'ı paylaşacam demişti paylaşmadı henüz ama belki onda çalışır.

KELGER

KELGER

Üye
deneyince lütfen buraya yazın özellikle fm verici ve flash oynatıcı:evet:

blue1910

blue1910

Üye
Tamam haber veririz fm verici çok önemli benim içinde :bye2:

sanane1438

Üye
    Konu Sahibi
C6v20 fark edern varmı bilmem ama arkadaki kamera kapağını açarken 5800 Daki gibi ev ekranı çıkıyor :S
Fm verici Felan düzeltecez

ayrıca hatalar giderildi

burada ve şimdi eklendi
fm Radyo sorunu düzenlendi

Flash oynatıcı Port etmeye kalktımda Dostum Sadece youtubedeki Videoları oynatıyor :S diğer videoları oynatmıyor

feridunf

Üye
C6v20 fark edern varmı bilmem ama arkadaki kamera kapağını açarken 5800 Daki gibi ev ekranı çıkıyor :S
Fm verici Felan düzeltecez

ayrıca hatalar giderildi

burada ve şimdi eklendi
fm Radyo sorunu düzenlendi

Flash oynatıcı Port etmeye kalktımda Dostum Sadece youtubedeki Videoları oynatıyor :S diğer videoları oynatmıyor

Hani nerde yeni ekledigin??

rectory23

Üye
c6v40 u paylaştın mı bu downlaod linkindeki c6v20 sanırım

sanane1438

Üye
    Konu Sahibi
yeni eklediğim yok dostum yeni eklediğimde bir çok hata var c6v40 eklenmiyecek bir çok hata var bununlan idare edin c6v40 hataları düzelinceye kadar

KELGER

KELGER

Üye
benim dediğim normol flash playerde hata veriyor. mesela bildiğiniz gibi dosya yönticideki bazı flash videoları oynatıyor bu telefonlar.
ama oynatamayınca neden sistem hatası veriyor(h)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt