N97 C6V20 -C6V40 Port | Anna icon'lu | Yeni | By Gabriel

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
blue1910

blue1910

Üye
yeni eklediğim yok dostum yeni eklediğimde bir çok hata var c6v40 eklenmiyecek bir çok hata var bununlan idare edin c6v40 hataları düzelinceye kadar
Arkadaşım buda çok güzel bir cfw ama şu fm vericiyi halledersen başka bir isteğimiz yok şimdiden kolay gelsin ellerin dert görmesin :evet:

NixeD

NixeD

Üye
kardeş bu fileserve'de sıkıntı var premium üyelikdir tutturmuş başka bir siteden link verebilirmisin?

ada097

ada097

Üye
link çalışmıyor

sanane1438

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar c60v40 sürümü çıktı özel link için pm atın

feridunf

Üye
Ya ben ne demek istediğinden (PM den yani) anlamadım da kardeş bana da göndersene o özel linkinden lütfen!!

feridunf

Üye
'sanane 1438' kardeş bana da link atar mısın lütfen?!!!

feridunf

Üye
offff kimse neden ilgilenmiyor?? :(

OzGuRKnowN

Üye
V40'ta Klasörler boş olduğunda silinmiyor :S

feridunf

Üye
Ya biri artık bana su C6V40ın linkini atsın off bu ne ya..Paylasan arkadasa mesajda atıyoruz cevapta vermiyor..? sanane1438 C6V20yi falan yaparken o kadar konusmustuk hiç mi hatrım yok ya? :dry

----------Eklendi @ 14:54:16 ---------- Yazıldı @ 13:09:19 ----------

of of of of of of of of ............

KELGER

KELGER

Üye
c6v40 sürümünde fm verici çalışıyormu

OzGuRKnowN

Üye
Çalışmıyor..

feridunf

Üye
Yahu allah rızası için biriside çıksın ilgilensin lafım sanane1438'e özellikle..Foruma girdiğini falan görüyorum ama her ne hikmetse burda sorulara cevap verme gibi bir nezakette bile bulunmuyorsun?!! :(

----------Eklendi @ 18:40:30 ---------- Yazıldı @ 18:39:23 ----------

Ya çalısmadığını biliyorsan sende link var denemissin demekki bizede atın bizde deneyelim.. :(

----------Eklendi @ 18:43:59 ---------- Yazıldı @ 18:40:30 ----------

E yuh artık baska adama cevap verip bana vermiyorsunuzya pess artık..Neymişim ben ya hayalet falan mı diyormuşum ;)

KELGER

KELGER

Üye
arkadaşlar fm transferr çalışmadıktan sonra napacam bunuzaten n97 nin özellikleri geride kaldı birde buda giderse :off:

lussio

lussio

Üye
Link Silinmiş Güncellermisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt