N97 aldım sarj 1gun bıle gıtmıyor yardım !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bykus94

bykus94

Üye
    Konu Sahibi
N97 aldım sarj 1gun bıle gıtmıyor yardım !!!
arkadaslar 1hafta öncesinde ikinci el bir Nokia N97 aldım.

Fakat telefon hem 5-6saat gibi uzun bir sürede sarj oluyordu hemde sarjı 1gün bile dayanmıyordu.
:megafon:NOT 1: Ekran parlaklığı en düşükte
:megafon:NOT 2: Müzik falan dinlemiyorum ve abartılı şekilde msjlaşmıyorum

durum böyle olunca bende çoğunuzun şuan düşündüğü gibi bataryasının ölü olduğunu düşündüm ve telefoncuyla konustum bana bedavadan sıfır daha kutusundan çıkarılmamış bir batarya verdi.

Ancak sorun devam ediyor. Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir ?
Acil yardım edin lütfen!!!
Bu arada telefon 2. el ama hem içi hem dışı gerçekten çok güzel kullanılmış sıfır gibi duruyor diyebilirim harap olmuş bir telefon değil yani .
Lütfen yardım :ağlarım:

----------Eklendi @ 18:00:10 ---------- Yazıldı @ 17:51:55 ----------

yardım edebilcek yok mu :(

BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
Allah acil şifalar versin telefonuna :)

bykus94

bykus94

Üye
    Konu Sahibi
sorun telefonun neresinden kaynaklanıyor olabilir ? tamir edilemez mi ?

• Beğen
Tepkiler: BLACKDREAM
BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
:bilmmbilmem:bilmm

bykus94

bykus94

Üye
    Konu Sahibi
genede saol kardesim ilgilenmeye calıstıgın için...

yardım edebilcek birisi var mı ?

nice_legend

nice_legend

Üye
bendede 1 gün gidiyor hergün şarja takıyorum elbet bi şekilde nete giriyosun müzik dinliyosun zaten çoğu 1 gün dayanıyor normal bence

• Beğen
Tepkiler: bykus94
bykus94

bykus94

Üye
    Konu Sahibi
ya 1 gün bile gitmiyor... sana şöyle söyliyeyim sınıf arkadasımdada n97 var ve benden daha çok kullanıyor sürekli elinde...
ben gece sarja takıyorum sabah uyandıgımda telefonu şarjdan çıkarıp okula gidiyorum... öğlen sarj göstergesi 1 çubuğa inmiş oluyor...
ama arkadaşımın sarjı hala gözüküyor...

----------Eklendi @ 19:05:49 ---------- Yazıldı @ 19:03:18 ----------

ya 1 gün bile gitmiyor...
sana şöyle söyliyeyim sınıf arkadasımdada n97 var ve benden daha çok kullanıyor sürekli elinde...
ben gece sarja takıyorum sabah uyandıgımda telefonu şarjdan çıkarıp okula gidiyorum...
öğlen sarj göstergesi 1 çubuğa inmiş oluyor...
ama arkadaşımın sarjı hala gözüküyor...

jigsaw_54

Üye
n97 aldıysan Allah kolaylık versin hem bi kere telefoncunun sana bedavaya batarya vermesini normal karşılıyor musun? hakiki orjinal n97 bataryası 40-50TL civarında satılıyor ve adam sana bedavaya veriyor... sence aklına yatıyor mu? çakma bataryadır o... garantisi varsa gönder garantiye için rahat olsun

bykus94

bykus94

Üye
    Konu Sahibi
hayır telefonun garantisi yok...

pelin@

pelin@

Üye
ya arkdşlr bişi sorabilrmym bna yardmcı olurmusunuz lütfen ?? 450-500 arası bi telefn alıcm ama hala karar veremedm. nokia C5-03 mü , samsung galaxy mini S5570 , mü Lg P350 mi? yada önerebiliceginiz bi telefon varmı__

nice_legend

nice_legend

Üye
eğer yarım günde böyle oluyorsa evet bi sorunu var.arkadaşın dediği gibi orjinla batarya vermezler bedava.ben aldığıma pişman oldum dostum sende olacaksın eminim ama olan olmuş :D sen yinede para biriktirirsen bi orjinal batarya almaya çalış

jigsaw_54

Üye
ozaman bi nokia care veya nokia shop varsa oraya git anlat derdini en azından serviste yaptırmış olursun yanlız bak altını çizerek söylüyorum NOKİA CARE veya NOKİA SHOP diyorum öyle TURKCELL NOKİA ANA BAYİİ filan değil

genelde tabelaları bu şekilde olur böyle bi teknik servise git anlat önce el üstünde bakarlar tamirlik durumu varsa söylerler (garantisi olmadığı için tamire verirsen ücretli tabiki)

----------Eklendi @ 19:45:55 ---------- Yazıldı @ 19:42:57 ----------

ya arkdşlr bişi sorabilrmym bna yardmcı olurmusunuz lütfen ?? 450-500 arası bi telefn alıcm ama hala karar veremedm. nokia C5-03 mü , samsung galaxy mini S5570 , mü Lg P350 mi? yada önerebiliceginiz bi telefon varmı__

mesajın yeri burası değil öncelikle belirteyim...nokia ya sakın bulaşma aralarında en iyi galaxy mini ama biraz daha bütçeni zorlarsan galaxy ace almanı tavsiye ederim....

eğer yarım günde böyle oluyorsa evet bi sorunu var.arkadaşın dediği gibi orjinla batarya vermezler bedava.ben aldığıma pişman oldum dostum sende olacaksın eminim ama olan olmuş :D sen yinede para biriktirirsen bi orjinal batarya almaya çalış

ben 2 tane aldım ilkini çaldırdım sırf klavyesi için bitane daha aldım ikisinde de pişman oldum lanet bi telefon

• Beğen
Tepkiler: nice_legend
pelin@

pelin@

Üye
evet biliyorm özr dilerm de dha yeni üye oldgm içn nerden yazıcagmı bulamadm oyzden burya kpak attm ksra bkmayn. tşkler

NewSoldier

NewSoldier

Üye
batarya işi sakat aldığın telefoncuya git paranı al

nice_legend

nice_legend

Üye

ben 2 tane aldım ilkini çaldırdım sırf klavyesi için bitane daha aldım ikisinde de pişman oldum lanet bi telefon

aynen bende klavyesine tav oldum ama klavye sıktı baktım telefon resmen hantal falsh desteği işlemci hızı hepsi fiyasko param olursa hemen yeni bi telefon :D

hoverlock

Üye
benim n97'nin sarji normal 1 gün dayanıyor ki günde bin msjdan fazla attgm oluyor ama su programı yükleyince sarji bir bucuk güne kadar cıktı ve 3g 24 saat acık internette oyle ''Ravensoft.Battery.Extender'' tabi sertifikalısını bulabilirsen... yada sertifika alabilirsen diyeyim... ama sana tavsiyem eger sansın varsa telefonu ver paranı al diger nokialardan tek farkı fm transmitter ve 32 gb depo hafızası

kaptannova

Üye
n97 almakla hata etmişsin. hele şu vakitte o kadar iyi androidli telefon varken gidipte n9 almak akıl karı değil.

bykus94

bykus94

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar ancak ben birşey farkettim...

dün telefonu yaklaşık 12saat şarj ettim ve bugun boyunca sarjı daha hiç inmedi...
sizcede sorun sarj aletinde olabilir mi ?
galiba ben 8saat sarjdan aldıgımda tam şarj olmamış oluyordu...

Del Rey

Del Rey

Üye

Galaxy Mini ile C5-03 arasında çelişkiye düşebilirsin. İkisinin de birbirine karşı üstünlüğü var.

mamilim90

mamilim90

Üye
Telefon Hacklımı Eyer Hacklıyse Kullandın Sürüm hatalı olablr bndede oldu ole hackledm şarj Hemen bitiodu Sonradan Başka Dosyalarla Hackledm 2 3 gün Gido Normal bi şekilde İlk hackledimde hiç Kullanmasam bile Şarj bitiodu hemen 5 6 saate

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt