Süper bi mod teşekkürler. Bu mod'un menü geçişlerini ve tepki verme süresini azaltan veya hızlandıran başka bir çeşidi varmı? Bende (V52 Blackstar) herşey süper ama menü tuşuna veya rehber tuşuna basınca biraz bekleyerek açılıyor. Yani tepki süresi biraz fazla. Bunu nasıl iyileştirebiliriz?
Dostum belki bu konu yardımcı olabilir http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-cihaz-destek/telefonunuzu-hizlandirin-programsiz-n73-5800-e71-n97-n96-100-kesin-sonuc-378995.html
private dosyasının içerisine müdahalede bulunamıyorum x-plore de içinde başka birşey de görünmüyor çünkü + işaretinde bir sekme yok dediğiniz isimde private in içine klasör oluşturayım dedim txt. dosyasınıda ona atayım dedim o da olmadı cihaz 5800
İmddaaaatttttt. Ben dediğin gibi yaptım şimdi telefonum açılmıyor. "Telefon açılması hatalı.Satıcınızla görüşün" diyor bana. Nasıl düzelteceğim bunu ????? ((((((((((((
İmddaaaatttttt. Ben dediğin gibi yaptım şimdi telefonum açılmıyor. "Telefon açılması hatalı.Satıcınızla görüşün" diyor bana. Nasıl düzelteceğim bunu ????? ((((((((((((