5800XM Kinetic Scroll Hızınızı Arttırın. - Test Edildi -

Sponsorlu Bağlantılar

volkan_al

volkan_al

Üye
    Konu Sahibi
Programı kendim kullanıyorum arkadasım. Senin başka biryerde sorun olmus olmalı. Hİçbir sorun yok ;)

lad_enes

Üye
Telefona bi zarar verir mi peki

omerynd

omerynd

Üye
teşekkürler kardeş

hack84

hack84

Üye
biri iphone nin text dosyasını paylaşırsa ona göre ayar yapsak daha mantıklı değilmi :D

sezer9314

Üye
arkadaşım benım nokia 5800'm var ve yükledim iyi ama gerçekten çok hızlandı özellıkle mp3 playerda rehper ve mesajlarda ve ben bunun hızını eski haline getirmek istiyorum format atmak zorunda kalmak istemiyorum bi dolu şey var ve ne kdr aradıysam bulamadım dosyanın içinde neleri azaltmam gerekiyor bi bilgilendirirsen çok sevinirim gerçekten sinirim bozuldu durduramıyorum istedim yerde ve tıkladın anda girmio zor tıklıyorsn :S yardımcı olursan çok sevinirim samsungun orjınal halini koymuşsn onu denedim fakat hiç bişi degişmedi senin yolladın halıyle ne degişmeler yapmam gerekiyorki eski haline gelsin lutfen yardımcı olursan sevınırım..

--------------- Ekleme ---------------

neyse bi saatir uğraşıyorum bi sürü farklı hızlarda verilmiş txt dosyası gördüm en sonunda biyerde cvpımı buldum komple c ye attınız o dosyayı kaldırın ve telefonunuzu açık kapatın eski hızına geri dönüyor.. verdigim rahatsızlktan dolayı kusuruma bakmayın bi anlık çıldırma diyelim :) durdurulmuyordu gerçekten hızlı :)

Üst Alt