N97 5800 Gibi telefonların RM kodunu değiştirmek.

noyan015

Üye
rm-551 türkçe yok rm-559 zada cevrilmiyor.

Arkadaslar bende bi tane e71 var rm koduda 493 bu yontemi kullanarak bunun rm sini değiştirebilirmiyim değiştirdikten sonrada türkçe yapabilirmiyim acaba

-efşan

Üye
rm kodunu değiştirerek downgrade yapabilirmiyiz acaba

N7610N

Üye
arabistandan n97 mini siyah aldım ve rm-555 v 11.0.045 yazılımı yüklü şu anda qwerty klavye var fakat qwertz klavye yüklü yani klavyede y-z harflerinin yeri değişik rm kodunu değiştirmeye çalıştım fakat yapamadım firmware dediğiniz olay nedir bana yardımcı olur musunuz ?

alihan86

Üye
Kardeşim Söylediğin herşeyi yaptım ve Çok mükemmel şekilde Telefonum türkçeleşti, Hiç bir problem yok,
anlatımda Ufak Tepek Eksiklikler var ama Hallettim.

NaviFirm İsimli programla N97'nin Rm-505 Yazılımını indirdim ve bununları C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\ İçine RM-505 İsimli bir klasör açarak içine attım
Daha sonra Söylediğin Gibi Devam ederek Refurbish ' e Tıklayarak devam ettim 3-4 Dakika İçinde çok basit bi şekilde telefonum türkçeleşti ve Güncellendi. Çooo...k Teşekkür Ederim.

Yapamayan Olursa bugra.gocer@gmail.com mail atarsanız yardımcı olabilirim.

ishak12

Üye

peki bu firmvare'i bilgisayara nasıl kurucaz,bunu da anlatabilir misiniz acaba??

Merhaba arkadaşlar. Yurtdışında çalıştığımdan dolayı Nokia N97 almış bulundum. Yeni güncelleme uyarısı verdi ve telefonu güncelledim.

Telefon RM-505 iken RM-507 oldu ve şuan ingilizce . Anlatmış olduğunuz uygulamaları tek tek yaptım fakat bu RM-505 firmware dediğiniz olayı anlamadım RM-505 ile ilgili 6 tane dosya indirdim. Ama hala konuyu çözmüş değilim detaylı bi şekilde anlatacak bir arkadaşa ihtiyacım var. En azından şu RM-505 firmwaresi link'i olsa iyi olacak. Phoenix falan hatasız kuruldu ve çalışıyor.

Telefonum RM-507 * RM-505 ' e çevireceğim. Yardımcı olursanız teşekkür ederim ve en kısa zamanda bu telefonu değiştireceğim.

rm-505 firmware yi bulmak biraz uğraştırdı ama acemiliğimden, gerisi gayet kolay ve bence riskli değil. Çok teşekkürler, bende türkçe n97'ye sahip oldum.

ya kardeş herşey tamam phoenix sorunsuz çalışıyor ama gel gelelim şu firmware muhabbetini bi türlü çözemedim uploaded.to sitesi 404 diye hata veriyor başka link varmı veya bunu nasıl halledeceğiz yardımcı olurmusunuz lütfennn ???

hussun

Üye

USTAT YAPIYORUM AMA ŞU HATAYI ALIYORUM

Flashing started
Creating product data items list
Product data items list created
Backup not required
Flashing phone
Initializing
Verifying communication to device...
Scanning image files...
Loading secondary boot code: 15168 bytes
Secondary boot loaded
HW Test Fail reported - 0x2
Error sending MCU_CONFIGURATION_REQUEST
ERROR: Failed to set phone to flashmode

Telefon Nokia X3-02 Şu anki rm kodu 6M-639 yeni yapmak istediğim kod RM-775

delilik

Üye
telefonum n97 mini ş ı ğ harleri yok rm-555 yüklü suan..telefonuma n97 rm-505 yüklesem bir şey farkedermi en güncel oln hangisidir yardımcı olursanız...

The flashing failed. Do you like to retry the flashing?

HRESULT 0x84210027 (-2078212057)

Firmware: Firmware updating failed. Error 0x8401F148 - Flash: Internal connection error. Check USB connection to phone and/or application's installation.

diye hata veriyor yardımcı olursanız sevinirim yoksa bayramı telefonsuz geçirecegim