Brauerei
Üye
eğer evinde foto makinesi yoksa n96 varsa iphone mp3 playerın yoksa kesinlikle iphone 2 side varsa yine iphonen96 görüntüsü oyuncak gibi geldi bide :S klasik nokia bi zamandan sora sıkılıosn ama iphone öle diil( bu arada iphone yapılırken oyun oynama özelliğine de önem verilmiş çok eğlenceli oyunlar var )
--------------- Ekleme ---------------
bu arada iphone da video çekebilio iphone da mms atabilio iphone da video da var programlarla hepsini yapailiosnz arkadaşlar boş konuşmasn6600 daha iimş o zmn hayat boyu 6600 kullan ne dielim
tmm da şuana kadar elimden çok telefon geçti tabi zevk meselesi ama ben radio hiç kullanmadım ayrıca kameram var ben mp3 player ve multimedia oyun vs. için aldm zaman geçirio hiç bir zman sıkılmazsn tabi sen radio dinleyen biriysen kameranda yoksa iphone almagit n96 al iphone alanın telefon bilgisi sıfır dedinde cebitte 2008 in en ii teli seçildi iphone 3g ama cebiti nerden anlasın telefondan sabahtan sırda bekleyenlerin telefon bilgisi sıfır diosan senn kararn :S
--------------- Ekleme ---------------
bu arada n gage ne zaten o oyuncak mı telefon mu belli değil çok oyun oynicaksan git psp al ben sace vakit geçirmek için güzel oyunlar oldunu söledm bu arada n gage çıkalı 10 yıl oldu çok beğeniosan git al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?