orhan_ak5
Üye
N 95 telefonumda şu programları kullanıyom deneyebilirsin :
windowslive messenger
totalrecall
teheme dıy
motoracing
cep harita
lawella radio
blacklist
lightsabre
erocorder
pypoziomica
vs. vs.. hepsini bu siteden indirdim. Güzel programlar...
aynene bilader wmv dosyasını lap die açacak bi pro çıkmadı mı ya da nası dönüştürürüzarkadaşlar wmv lolayını çözen varmı telde oynatamıyorum ben.
Program varmı bildiğiniz.
Ben bir sorumu sorayim hemen kamera flashini surekli acik tutabilmek icin ntorch light diye bi program yukledim ama isik kirmizi yaniyo beyaz flash isigi yanmiyor baska bi program varmi bildiginiz
arkadasım çin malı telefonlarda symbian işletim sistemi yoktur... yani yapabileceklerin telefonundaki bilgiler ve proğramlar ile sınırlıdır...extradan yani dışardan bilgi ve proğram yükleyemezsinarkadaslar benım tel cın malı guncellestırme yapacagım ama hıc bır sekılde baglanamıyorum pc suiteye blututu goruyor yanı bılgısayar telefonu goruyor hatta blutut la baska telefondan bırseyler yollayıp alabılıyorum ama pc suite baglanmıyor bende yapmak ıstıyorum ama olmuyor sis dosyası sisx dosyası bunlarıda calıstırmıyor telefoncu bana yazılımı yukseltınce duzelecegını soyledı ama suanda elımızde oyle program yok dedı yukleyemeyız suan dedı lutfen yardımlarınızı beklıyorum bır haftadırr ınternette ugrasıyorum bulmak ıcın gozlerım sıstı bılgısayara bakmaktan
arkadaşlar bi sorum olacak
N95 8gb ile normal N95 arasında fark varmıdır?
yoksa sadece dahili hafıza farkımı?
arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilecek kimse yokmu acaba hafıza kartındaki telefonun kullandığı bilgiler silinince nasıl tekrar gelior lütfen bi yardım
Mutlaka yapilmasi gerekli birsey. Kendi bilgilerinizi yuklemeden once yapilirsa iyi olur. Kendi bilgileriniz i yuklediyseniz bunlari yedekleyin.SLM arkadaşlar N95 2.el alıcam alır almaz versiyon update yapmak istiyorum bana güncel versiyon link i atarmısınız
2.el alıyorum diye versiyon update yapıyorum sizce doğru birşeymidir bu yaptığım
saygılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?