Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
n95 veya n95 8gb alacam yardım edin
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre-45
Üye
N95 i tercih ederim ki ettim zaten.Çünkü kapak değiştirebilirsin.Hafıza için de 8GB lik hafıza kartı taktın mı tamamdır.O kadar fark vermene gerek yok bence.N95.
n95eray
Üye
bencede n95 düz al 16gb kart takarsın bide 1200mAh batarya 8gb daha üstün olur bence düz
Samsunspor
Emekli Yönetici
23.01.2008, 12:04:29 tarihinde açılmış konu ama halen daha yorum yapılıyor ...
Arkadaşlar dikkat edin biraz yazdığınız konuya , arkadaş telefonunu almış bir de eskitmiştir bile ..
Kilitlesek de mi saklasak , kilitlemesek de mi konuyu
arkadaşım buraya yazan herkez bir kişi için yazmıyor diğer telefon alacak arkadaşlarda buradan bir fikir alıyor yani sen yorma kendinii herkez yazsın ne zararı var
messi_10
Üye
Konu baya olmuş ama Bencede N95 ben N95 8gb a kısaca nuh un gemisi diyorum telefon çok kalın ve kenarları gereğinden fazla çapraz bitiyor yani ram olayına falan gelince tamam 80mb boş var ama normalinde de 30mb var yani unutmayın herşeyden önce elindeki bir cep telefonu aynı ayda 20-30 tane uygulama açamazsın en fazla msj yazarsın mp3 dinlersin galeride takılırsın office e girersin wlan falan fazladan para vermeye gerek yok n95 8gb a vereceğin para ile n86 almak daha mantıklı bence düz N95 te 2.5 gün gördüm batarya olarak en fazla
ozamn ayrı bi konu acalım sonuçta bu konu miyadını doldurmuş
sosurka
Üye
merhabalar millet ..ya bu forumlar konular nasıla cılıyor ...benim sorunum ..
nokia n95 kullanıyorum ve bu sis veya sisx leri nereye yükkliycemde calışdıracagım mesela virüs programıları cok tşk ederim..
Kingmortall
Üye
normal n95 al kardeş 8 gb alırsan çok fazla donma yapar normal n95 al tak ona 2 gb hafıza kartı bak keyfine