Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
n95 veya n95 8gb alacam yardım edin
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
king512
Üye
Konu Sahibi
ALACAGIM KULLANAN ARKADASLARDAN TAVSİYELER ALMAK İSTİYORUM YAZILIMSAL DONALIMSAL Bİ SORUN ÇIKARIYOMU PROĞRAM AÇMAMA KİTLENME VS. TÜM ARTI VE EKSİLERİNİ YAZARSANIZ SEVİNİRİM
bence al kardeş ama program bulmada değil yüklemede sorunun olacaktır pekmi eksi tarafı olmaması iyi. tek sorun yoğun kullanımda şarj 1-2 gün gidiyor birde kızak hafif sallanıyor.
program yüklerken yaklaşık bütün programlarda sertifika sorunu çıkıyor. bunuda sertifikayı yükleyeceğin programa eklemekle hallediliyor. alırsan 8gb al derim pek bi farkı yok ama yenilikçi olmakta fayda var
arkadaş otomatiğe bağlamış adamın ne yazdığını okumadan direk sağol filan diyor
arkadaşım aralarında bi fark yok bildiğim kadarıyla ben olsam paranda yeterse 8GB alırdım hafıza problemin yok hiç yoktan
king512
Üye
Konu Sahibi
n95 veya n95 8gb 900 ytl ye alabilirmiyim kvk garantiliyi
king512
Üye
Konu Sahibi
emege saygı
hackerby17
Üye
sadece 2sinden birisini alıcaksan n95 8gb al derım
xkadir61
Üye
gitti gidiyor.com dan bak orda herşey çok ucuz
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşım n95 in videosunu izledinmi adam telefonu açıyo demir kafesin içndeki laptop kapanıyo böyle şey olurmu şok etti beni n95 veya n95 8 gb tavsiye etmem
arslan_arcelik
Üye
abi ucuzladı ya n95 al ama zaman geçtikçe ucuzluyor sen biraz daha bekle bence!
n95 8gb al pekçok program, oyun ve temalar sorunsuz yükleniyor, şarjı n95 e oranla çok çok iyi ayrıca 8gb hafıza dolmuyor zaten.. 900e biraz zor bulursun 1050 en düşük fiyat şu anda (garantili) kesinlikle garantiliden şaşma.
kaan0
Üye
n95 8 gb
besimgüvenç
Üye
arkadaşım bence N95 AL ben aldım çok hoşuma gidior telefonum 8 gb ile renk sayısı farkı war başkada göze çarpar bir farkı yok arada fiyat farkı zaten arada ki 4gb hafıza kartının fiyat farkı war hem daha sade ve daha zarif gözüküor n95 ama tercih senin