N95 V.35 Hack ( En Kısa - En Basit )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bakseenbak

bakseenbak

Üye
OPDA sertivika vermiyor 4 gündür ne kadar zaman içinde veriyor

NOKİA_N95_8GB

NOKİA_N95_8GB

Üye
OPDA sertivika vermiyor 4 gündür ne kadar zaman içinde veriyor
evet dostum ben aldımda kaç gün önce hatırlamıyorum şimdi arkadaşın cihazı için alacamm herşeyii gayet güzel şekilde gönderdik ama daha dönmedilerr vermediler serfitikayı 3 gün den fazladır oldu.hımmm demekkii genel bir problem var gibime geliyor hadi hayırlısı.

axaxx

Üye
Benimde 4 gün oldu hala yok sertifika. Bu nasıl iştir.

NOKİA_N95_8GB

NOKİA_N95_8GB

Üye
Bu konu hakkında tecrübeli arkadaşlar varsa buyursun bir acıklama yapsınlar.Bizleride aydınlatsınlar

martez

Üye
simdi arkadaslar benım sormak ıstedıgım şu.telım n95 8 gb hackli v.20 li bişi. 2 senedır sorunsuz kullanıyorum aldıgım gıbı hacklemıstım zaten.benım bi sorunum msj geldıgınde tel hiç bi şekilde tepkı vermıyor (şimdi sessızdedır demeyın kızarım bak :) ) her neyse sımdı benım ya format atmam ya da guncellemem gerekıyor herhalde. dıyelım kı guncellemeyı sectım.
1-benım telımdekı 60 kusur program 40 kusur oyun silinir mı?
2- sayet sılınmezse bu programlar calısır mı?
cunku ben bundan sonra tele program kurmam gıbı gozukuyor zaten uzun bı zamandır hıc bısı kurdugum yok. bir de tele Y klasörü metodunu uyguladım her ıhtımale karsı o da yedekte beklıyor :D

bana cevap verebılcek bırı varsa gercekten cok tesekkur ederım sımdıden. kendısınden Allah razı olsun. hayırlı geceler hayırlı ramazanlar.

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
simdi arkadaslar benım sormak ıstedıgım şu.telım n95 8 gb hackli v.20 li bişi. 2 senedır sorunsuz kullanıyorum aldıgım gıbı hacklemıstım zaten.benım bi sorunum msj geldıgınde tel hiç bi şekilde tepkı vermıyor (şimdi sessızdedır demeyın kızarım bak :) ) her neyse sımdı benım ya format atmam ya da guncellemem gerekıyor herhalde. dıyelım kı guncellemeyı sectım.
1-benım telımdekı 60 kusur program 40 kusur oyun silinir mı?
2- sayet sılınmezse bu programlar calısır mı?
cunku ben bundan sonra tele program kurmam gıbı gozukuyor zaten uzun bı zamandır hıc bısı kurdugum yok. bir de tele Y klasörü metodunu uyguladım her ıhtımale karsı o da yedekte beklıyor :D

bana cevap verebılcek bırı varsa gercekten cok tesekkur ederım sımdıden. kendısınden Allah razı olsun. hayırlı geceler hayırlı ramazanlar.

Format atmaLısınız . Format atınca da tüm programLar oyunLar siLinir . GünceLLeme yapmayın , çünkü hack için sertifika aLmak zorunda kaLırsınız . Aynı versiyonda kaLın , hack için uğraşmanıza gerek kaLmasın . Zaten Y methodu yapmışsınız Hack devam eder :oke: HAYIRLI RAMAZANLAR

martez

Üye
şimdi hocam y metodu yapmıssınız hack devam eder demısınız bu hangı durum ıcın guncelleme ıcın mı yoksa format ıcın mı gecerlı onu bı aydınlatırmısınız.

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ikisi için de geçerLi :oke:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
format sisteminizi temizLer , şu anki probLemi çözümLendirir .. günceLLeme daha büyük sıkıntı ve bir nevi risk . siz biLirsiniz

djyt

djyt

Üye
olmuyo ya. günlerdir sertifika bekliyorum yok yok yok. sertifika olmadan bi çaresi yokmu yada telefonculara götürsek yapamazlarmı

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
teLefoncuLara para kaptırmaktansa bir kaç gün daha sabredin :oke:

djyt

djyt

Üye
dün tekirdağdaki bi çok telefoncuyu üşenmeden gezdim dolaştım hiçkimse bilmio bu sistem hack olayını :)

--------------- Ekleme ---------------

wouwww olduu :) baska bi siteden aldıgım sertifikayla helloxu imzalattım,telefonuma kurdum ve işlem tamam :)) sertifika için 12 saat beklemek gerekio ama sonuçta yüzünüzdeki ifade görmeye değer gercekten cok sevindirik oldum :)) yardım isteeyen arkadaşlar PM(özel mesj) atsınn :))

careemm

Üye
10 numara anlatım olmuş çok teşekkürler kesinlikle işe yarıyor n95 8gb mı son versıyona yukseltmek zorunda kalmıstım o gunden berı sertifikalayamıyordum taa ki bugune dek :) eyw :oke:

--------------- Ekleme ---------------

bu arada optadan sertifikamı tam bir haftada aldım 2 kez başvurdum biri iptal oldu 3. kez kendm sildim işlemi bilgilerimi bi girdim sertifika hazırlanmış bilmiorm nası oldu ama biraz bekletti beni

l3lacktorn

Üye
sagol arkadaş ama ben securuty manager dosyasını yüklemiyor neden acaba

damaR92

Üye
£yw kral. bu 2-Sertifika (.cer ve .k.ey uzantılı dosyalar) nasıl oluyor bulamadımda

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye

arkadaslar böyle bi hata veriyor ne yapabilirim hiç bir yazılımı serfifikalandıramıyorum telefonda da denedim sertifikalandırma isini ama orada hata veriyor uygulama gerekli izin verilmedi gibi hatalar yardım edermisiniz

ferhat4135

ferhat4135

Üye
çok güzel anlatım olmuş bire bir anlatımlar tutuyor çok teşekkkürler maxi dayı :oke:

_bt_

_bt_

Üye
arkadaşlar bu hack ne işe yarıyor iphone lardaki gibi ücretsiz uygulama indirmeye fln mı yarıyor cevaplarsanız sevinirim lütfen

alamut_1415

Üye
C:\sys\bin\ altına kopyalayın (ben telefonde c dosyası goremedım yardım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt