N95 V.35 Hack ( En Kısa - En Basit )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erolkan

erolkan

Üye
iLk sayfadaki anLatımı adım adım takip edin , 2dk. ancak sürer :oke:

resimLi anLatımdaki uygun yerLere gösterin cer , k.ey ve imzaLanacak dosyayı sonra da uyguLayın
EVET ARKADASIM GERCEKTEN COK BASITMİŞ...TESEKKURLER YAŞASIN...:aha:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:) haydi geçmiş oLsun , Sakarya' ya SeLamLar ..

karyada

Üye
EstağfuruLLah dostum , haLLederiz koLay iş :oke:[/QUOTE]

anladığım kadarıyla Navifirm ile cihaza versiyonuna uygun yazılımı indirip gerekli Flash yüklemesini yapmak gerekiyor ama tam olarak çözemedim :(

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
maaLesef öyLeymiş , ben de çözemedim :hmmm

karyada

Üye
032.005 versiyonu yerine daha eski bir versiyonunu flash atsak acaba sonuç alabilir miyiz?

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
032.005 versiyonu yerine daha eski bir versiyonunu flash atsak acaba sonuç alabilir miyiz?

biLdiğim kadarı iLe çok riskLi bir iş , teLefon tamamen çökebiLiyor eski versiyona dönme eyLeminde .

karyada

Üye
beklemeye devam etmekten başka çare yok şimdilik :(

'Şeref'

Emekli Yönetici
tesekkurler usdat:yuru

alperunal83

alperunal83

Üye
Sertifikalı açtım ama sec man çalışmıyo...

can219

Üye
SecurityManagerv1.00-BINPDA2008_unsigned uygulamasını kurun... (direk kuramıyorsanız sertifikalayıp kurun )

gerekli uygulama erişimine izin verilmedi sertifikalı da denedim yüklenmiyor.

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sertifikanızı kuLLandığınız imei nosu üzerinden OPDA' dan mı aLdınız

alperunal83

alperunal83

Üye
tamamdır hacklendi bu dosyalar ve anlatım çok iyidir ellerine sağlık her n95 kullanıcısına tavsiye ederim..
saygı sevgı ve dualarla...

can219

Üye
sizde beceremiceksiniz. sanırım başka yerde arayım.

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sizde beceremiceksiniz.

Becermek istemiyorum (h)

konudaki anLatım fazLasıyLa yeterLi iken yardım istediniz msnden yardım ettim .. haLen daha yapamadınız , oruçLu oruçLu sizin için uğraşıyorum .. kaLkıp bikaç Laf saydınız yaptığınız TERBİYESİZLİĞİN haLen mi farkında değiLsiniz ..

1 tane art niyet bütün iyi niyetLi insanLarı da etkiLedi şimdi , kimseye yardım yok OKU , ANLA !

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
Teşekkür ederim güven:hmmm

NOKİA_N95_8GB

NOKİA_N95_8GB

Üye
Tek kelime ile anlatım budur.işte ben bunu istiyordum moderatör bey ve uyguladım ilk seferde yaptım gayette başarılı ve basit bir işlem oldu.demek istediğim yardımın başlığını söyliyeceğimize konunun bizzat kendisine yöneltmek herzaman içind daha mantıklıdır.ve sonuçta ortadadır.tekrardan teşekürler moderatör.

ronin_09

Üye
dostum senden bi ricam olacak bir haftadır n95 8 gb ımı hacklemek için uğraşıyorum bir türlü secman yada hellocarbide kesinlikle sertifikalı yada normal tele yüklenmiyor bunun sebebini arştırdım bulamadım tek bir düşüncem var benim tel yurtdışından gelme arkasındaki product code benim yüklediğim gibi değil navifirmden o koda ait datayı bulup yüklesem tel ingilizce falan olur sonra çeviremem diye korkuyorum bana bi akıl ver gözünü seveyim

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
maxicepin emektarları N95 8GB kullanıyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt