bakseenbak
Üye
OPDA sertivika vermiyor 4 gündür ne kadar zaman içinde veriyor
evet dostum ben aldımda kaç gün önce hatırlamıyorum şimdi arkadaşın cihazı için alacamm herşeyii gayet güzel şekilde gönderdik ama daha dönmedilerr vermediler serfitikayı 3 gün den fazladır oldu.hımmm demekkii genel bir problem var gibime geliyor hadi hayırlısı.OPDA sertivika vermiyor 4 gündür ne kadar zaman içinde veriyor
) her neyse sımdı benım ya format atmam ya da guncellemem gerekıyor herhalde. dıyelım kı guncellemeyı sectım. 
simdi arkadaslar benım sormak ıstedıgım şu.telım n95 8 gb hackli v.20 li bişi. 2 senedır sorunsuz kullanıyorum aldıgım gıbı hacklemıstım zaten.benım bi sorunum msj geldıgınde tel hiç bi şekilde tepkı vermıyor (şimdi sessızdedır demeyın kızarım bak) her neyse sımdı benım ya format atmam ya da guncellemem gerekıyor herhalde. dıyelım kı guncellemeyı sectım.
1-benım telımdekı 60 kusur program 40 kusur oyun silinir mı?
2- sayet sılınmezse bu programlar calısır mı?
cunku ben bundan sonra tele program kurmam gıbı gozukuyor zaten uzun bı zamandır hıc bısı kurdugum yok. bir de tele Y klasörü metodunu uyguladım her ıhtımale karsı o da yedekte beklıyor
bana cevap verebılcek bırı varsa gercekten cok tesekkur ederım sımdıden. kendısınden Allah razı olsun. hayırlı geceler hayırlı ramazanlar.
HAYIRLI RAMAZANLARikisi için de geçerLi![]()
. nasıl olsa hack derdım yok nıye format atıp tekrar yuklıcem dıye ugrasım degıl mı?
baska bi siteden aldıgım sertifikayla helloxu imzalattım,telefonuma kurdum ve işlem tamam
) sertifika için 12 saat beklemek gerekio ama sonuçta yüzünüzdeki ifade görmeye değer gercekten cok sevindirik oldum
) yardım isteeyen arkadaşlar PM(özel mesj) atsınn
)
eyw