N95 Şarj Sorunu Yardım Lütfen..!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

21thejackal

Üye
    Konu Sahibi
N95 Şarj Sorunu Yardım Lütfen..!
Meraba ArkdasLar n95 KuLLanıorm Wifi iLe Sürekli Bağlantı Halinde oLduqumdan Sanırım Telefonda Sürekli Sarjda Tkılı kaLdından Bi Süre Sonra Bataryam Şişti Ve Telefonn Kapagı Kapanmaz Duruma geldi Bende Kendimce Çözüm Üretmeye Calışıp Bataryayı Dişledim xD Nyse İşte Ondan Srvise qturdum Beyefendi Bataryada Darbe oLdundan Değişikliini Yapamiyoruz Dedi Sacları Az Seyrelmiş Bayan Yeni Bataryada 85 TL dedi Şaşırdım Tabi gidip Sahte Batarya aLdım 20 Tl Oda Çözüm oLmadı Şarj Cok Az Gidio Uğraşmassam En Fazla 6-7 Saat Uğraşırsam 1-2 Saat O Derece Yani Gdip Snradan Farklı Farklı Bataryalarda aldım ama Onlardada aynı Şeyle Karşılaştım Sorun Telefondamı yoksa ?

--------------- Ekleme ---------------

Ya O Kdr Nette Duruosun Bi 5 Dknz mı Yok ayırcak ...

21thejackal

Üye
    Konu Sahibi
Cwp Wrck Kmse Yk mu Ya

khanjar

khanjar

Üye
bende de aynı sorun olmustu tek yapman gereken telefona hard format atmak.formattan sonra bır sorun kalmayacak...

21thejackal

Üye
    Konu Sahibi
Hard Formatta Çözüm oLmadı Krdesım Onları denedim oLmuo Farklı Çözümler Sunabilcek Arkdaslar war mı Yardım Lütfen

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
arkadaşım sana şöyle bir tavsiyem olacak nokianın orjinal bataryasını al fiyatı 60-65 civarında sarj cihazını da orjinal olsun dikkat et ac-5e bunların orjinal olmalarına dikkat et piyasada çin orjinalleri var bataryayı tam bitip telefon kapandığı zaman 6 saat süreyle kapalı olarak sarj et tam 6 saat olmasına dikkat et ilk sarj çok önemlidir unutma sonra tel bir çizgideyken batarya zayıf işareti verdiği zaman sarja açık taksanda olur fakat batarya dolu işareti duyduğunda telefondan direk çek ve telefonu bu batarya alıştşrmalarında fazla yorma kurcalama eminim sorun düzelecektir ama gene düzelmezse servise götür hem pili hem telefonu kontrol et saygılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt