N95 & N73 için N-Gage 2.0 oyunları kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

KIZAMIK8

Üye
telefonum n73 herşeyi yaptım 2000afbc klasöründeki şeyleri bile sildim ama oyunlar hala trial ne yapabilirim arkadşlar

trial deyip devam et oyun full oluyor ama sadece costa rica haritası için başka yerlere gidemiyoruz...

waspor

Üye
ben her şeyi yaptım programı flan her şeyi yükledim ama bi tek şu 2000afbc dosyasını bulamdım ... ne yapabilirm yardım pls:(:utan

hipnotika

hipnotika

Üye
5700 da denenmiştir ve n-gage programı ve oyunları çalıştı
emegi gecen herkese teşekkürler
:sopa:

ömer316292

Üye
eywllah

kewinwars

Üye
emeğine sağlık kardeşim. n95 de denedim çalıştı ve sorunsuz oynuyor.

--------------- Ekleme ---------------

slm ben n81 almayı dusunuyorum sanırım onda ngage nın 2,0 programı zaten var acaba ben dırekt oyunları atıp programdan kursam oyunlar calısırmı (n81 i ngage oyunları ıcın almayı dusunuyorum sızce ıyı bır secımmı)

n81 iyi bir seçim olur ben aldım kullandım çok karizma ve çok hızlı. n-gage application var fakat oda demo. n-gage.com dan program indirip kurucaksın daha sonra oyunları hafıza kartındaki n-gage klasörünün içine kopyalıcaksın. telefondan n-games i açtığında otomatik taramada oyunları buluyor ve pasifliyor. sen istediğini seçip kurabilirsin.

AkreP_KraL_19_1

AkreP_KraL_19_1

Üye
saul kardeş

ilterdesti

Üye
E65 tede program sorunsuz yüklenio oyunlar kuruluyo ama açılmıyo offf

herr_turgut

Üye
Creature of Deeps oyunu nu oynarken tel hatsiz olmali yani biri sizi aramamalı veya ıyundan çıkmanız gerekirse oyununiçindeki ayarlardan çıkmanızı tavs ederim

hatunogluoguz

Üye
kardes ellerine saglık cok ii paylasım :D

kedisan

Üye
yeni bir kullanıcıyım.sayenizde telefondan maksimum fayda sağlayacağız.teşekkürler

yuhan17

Üye
Arkadaşlar işte buyrun N-Gage 2.0
Full Sürümü olup
N-73
N-95 8GB
N-93'te denenmiştir.
Buyrun Link
:oke:Sömürün Ayrıca Bizzat Benim Uploadımdır......

athelas82

Üye
emeğin için çok saol gerçekden ful dımı :)))

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
teşekkürler

mavilacivert

mavilacivert

Üye
hooked on cotd oyununda çocuk clippers dediği görevi nerde tamamlıcaz 'far north' falan diyor anlayamadım o kısmı

JoS

JoS

Üye
Bastaki oyunlari yüklenmiyor elinde olan paylasabilirmi ???

megayunus

Üye
Bu arada arkadaslar, yeni diger telefonlar icin cikan N-GAGE 2.0 da ayni oyunlari sinirsiz trial yapma yontemi calismiyor.

luupuus

luupuus

Üye
çok teşekkrler Allah senden razı olsun

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Paylaşım Için Saolasın :good:

a_s_i__

Üye
kaliteli paylaşım parmaklarına sağlık ...

Usta_AsH

Üye
bu konu kapansın ya da güncellensin çünkü first access olayı bitti yani artık n95 liler yasal olarak oynayabiliyor.

Üst Alt