N95 & N73 için N-Gage 2.0 oyunları kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

FerreT

FerreT

Üye
Programı full yapmanız için anlatım eklenmiştir..

eselcuker

Üye
arkadaşlar n serisi dışınad telefonlarda boşa uğraşmayınız e50 e65 e61 e 51 5700 hepsinde denendi ve hiç bi şekilde çalışmıyor ya hata veriyor ya hiç açmıyor v.b hatalar nokia resmen sadece n serisine yönelik yapmış n80 n82 de felan çalıştığını da okudum sadece sitesinde yazan modeller wardı ama diğer n serisi modellerin bazılarında çalışıyor ama dier s60v3lerde çalışmıyor :(

nafter

Üye
ne kadar garip:(

motormen384

motormen384

Üye
paylaşım için tşk.

marvelboy

marvelboy

Üye
ben 2 tane oyun daha yükledim toplam 5 oyun oldu

gerillaxil

Üye
o 2 taneyi bizimle de paylaşsaydın süper olurdu kardeş söylemekle olmuyor.paylaşırsan çok seviniriz....:oke:

lahana1

Üye
arkadaşlar ben n80 de denedim çalıyor ama n80 nin çüözünürlüğü yüksek olduğu için yarım ekran oluyor ki bu da bi işe yaramaz. eğer 352*416 olsaydı çok süper olacaktı.

N95 8gb

Üye
ya kardeş senin dediklerinin hepsini yaptım ama 9_n-gage telefona yükledim ama açılmıyo süresi dolmuş yada telefon ayarları olmamış diyo lütfen en kısa zamanda yardım edersen çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

--------------- Ekleme ---------------

birde şunu anlayamadın açıklarmısın 9_n-gage.sisx programını Pc Suiteyi acarak hafıza kartına atınız ve telefonunuzda bulunan bir Dosya yöneticisi ile acınıtız.

arkadaş N73 ünü nokianın sitesinden sürüm yükselt.ozam n-gage programı telefona geliyor bide oyunların demoları telefonda mevcut oluyo

lordazrail

lordazrail

Üye
guzel paylaşım saol bu arada n82 de denendi çalışıyor

tehlikeli87

Üye
çok teşekkürler Allah razı olsun ellerinize sağlık daha fazla oyun iyi olur:oke:

resimkulubu

Üye
arkadaşlar peki biz E65 te n-gage oyunlarını hiç oynayamayacakmıyız?

nightblue0631

nightblue0631

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar biz bi dostumla denedik oluyo anlatılanları tam olarak uygularsanız problem yok ama diğer durumlarda yardımcı olamıcam kusura bakmayın:(

schumici

schumici

Üye
abi çok sağol ama karışık geldi anlamaya çalışıyorum hala çok sağolasın

FerreT

FerreT

Üye
arkadaşlar biz bi dostumla denedik oluyo anlatılanları tam olarak uygularsanız problem yok ama diğer durumlarda yardımcı olamıcam kusura bakmayın:(

Suan full olarakmı kullanıyorsun...Konuyu editleyip full yapmanız için anlatım eklemiştim işe yarıyormu?

reed_342

Üye
abi bnde yukledim ama bir tae bileşen hasarlı dio ne yapmalıyım

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar prıvate klosurunu8 bulamıyorum neden

melih_

Üye
Güzel bir "copy-paste" çalışması olmuş, eline sağlık. Tabi bu nedenle biraz ezber. Kardeş sana da sorayım bari. Telefonum N73 ME. Program ve oyun kurulmuş durumda. Oyunu full yapmak için anlatılanları uygulumak isteğimde 2000afbc diye bir klasör baktım.Ancak yok. Evet yok!. Ona en yakın olarak 2000afbb isimli klasör var. Dolayısıyla oyun full yapamıyorum. Ne diyorsun bu işe?

linkin park

linkin park

Üye
saolsn tesekkürler:)

uMuT_35_90

uMuT_35_90

Üye
dostum çok saol hemen yapıyorum....

mami7958

Üye
Thanks

Üst Alt