N95 & N73 için N-Gage 2.0 oyunları kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

egefe

Üye
arkadaşlar bu ngage programından balık avlamalı oyun bi kez açılıyor kapatınca tekrar açılmıyor telefonum n93i ve alet kasıyotr açmıyor oyunu takılıp kalıyor sadece ilk yüklediğimde oynayabliorum full yapmak için fgerekenleri de yaptım ama dediğim gibi her seferinde silip yüklemem lazım oyunu çabilmem için.Nedendir sizce

asx5

Üye
~ Öncelikle Trial versionu indiriyoruz
~ Hafıza kartından Dosya yönetici yardımıyla PRIVATE klasorünü açıyoruz
~ "2000afbc" Klasorünü açıyoruz
~ ''license.dat.ngdat" ve "free.dat.ngdat" Dosyalarını siliyoruz

ben bunları yaptım ama oyun hiç acılmaz oldu tel n95 neden acaba bilen varmı ???:nono:

luupuus

luupuus

Üye
keşke n95 olsaydıda deneyebilseydim

azri

Üye
slm bu programdan yarlanmak istiyorum ançak verdiğiniz linller hata veriyor 2 gündür deniyorum indiremedim daha başka nasıl temin edebilirim

darksvs58

Üye
arkadasım senin verdiğin linke tıklıyorum fakat indiremiyorum

lütfen başka yere uploa edermisin

wergenc

Üye
ya anlamıyorum bir türlü n95 telefonum var n-gage yüklüyorum sorun yok fakat oyunları atıyorum yüklemek için ngage programına geliyorum fakat oyunları bir türlü görmüyor anlmadım bir türlü bir yardımcı olun

ozangil

Üye
Tekrar Upload istiyoruz!!Bu linkler Kırık!

burntiger

Üye
ilk linki yeniler misin

--------------- Ekleme ---------------

sertifika sorunu verdi

radden

Üye
i indiremiyorum???

godoffever

Üye
yahu pc için olan proların bazıları çalışmadı bende takılıp duruyor birde tembelmisin nesin diyeceksiniz bana haklısınızda abi çok kasış ya şunlari tam sürüm yapmak onu oraya koy bunu kopyala ötekini sil falan olmuyo böyle bankacıyım zamanım yok ama 2 saatlik servis yolculuğunda tam sürüm asphalt 3 ve son model space impact süper olurdu neyse geyiğe sarmadan daha fazla derdimi söyleyeyim arkadaşlar bende oyunlar için activasyon kodu istio bu kodu crackleme şansımız yokmu yada bu kodlar elinde mevcut olan aşmış pc uzmanı bi arkadaşımız bunu bizlerle paylaşırsa sanırım hayat daha kolay olacak ne dersiniz?

wild_king1712

Üye
hemen deniyorum...

hasanhasan123

Üye
tesekkrler

asiyildirim

Üye
ya anlamıyorum bir türlü n95 telefonum var n-gage yüklüyorum sorun yok fakat oyunları atıyorum yüklemek için ngage programına geliyorum fakat oyunları bir türlü görmüyor anlmadım bir türlü bir yardımcı olun
aynısı bendede oldu oyunları ngage klasorune tasıdım sorun cözuldu bi dene

Bellatricc

Bellatricc

Üye
sağol emeğine sağlık

kilicli_32

Üye
abi bu n-gage 2.0 n99i için olurmu oyunları oynanır mı

PAYLASIM

Üye
USTAD ELLERİNE EMEĞİNE SAĞLIK AMA BEN NGage First Access V 1.0 PROGRAMINI BULAMADIM SİZ BULURSANIZ BURAYA KOYARMISINIZ LUTFEN
SAYGILARIMLA

seyitonbasi

seyitonbasi

Üye
bu link çalışmıyor....

asasbjk

Üye
ya şu 3 oyun demosu ve n gage uygulamasının lınkıne gırınce eror yada sayfa goruntulenemıyor dıyor su 9_n-gage.sisx dosyasına uploat etsenızde dırek ındırsek olmaz m? lınkı ındıremeyınce yapamıyorum

filozof2147

filozof2147

Üye
link ölu birader kaç aydır bakan yokmu

special5z

Üye
ellerinize sağlık

Üst Alt