N95 & N73 için N-Gage 2.0 oyunları kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

memolim83

memolim83

Üye
arkadaşlar n serisi dışınad telefonlarda boşa uğraşmayınız e50 e65 e61 e 51 5700 hepsinde denendi ve hiç bi şekilde çalışmıyor ya hata veriyor ya hiç açmıyor v.b hatalar nokia resmen sadece n serisine yönelik yapmış n80 n82 de felan çalıştığını da okudum sadece sitesinde yazan modeller wardı ama diğer n serisi modellerin bazılarında çalışıyor ama dier s60v3lerde çalışmıyor :(

öyle kesin kararlı konuşmayalım E seriside N seriside S60 3RD 9.1-2 degilmi benim telefonum E61 gayet rahat yükledim ve çalışıyor. eğer yüklenmezse telin versiyonunu yenileyin. ona kalırsa arkadaşların N80 ve n73 ne de yüklenmemişti versiyon yenileyince yüklendi bilginize...:oke::oke:

AkreP_KraL_19_1

AkreP_KraL_19_1

Üye
emeğine sağlık

pavilion

pavilion

Üye
~ Öncelikle Trial versionu indiriyoruz
~ Hafıza kartından Dosya yönetici yardımıyla PRIVATE klasorünü açıyoruz
~ "2000afbc" Klasorünü açıyoruz
~ ''license.dat.ngdat" ve "free.dat.ngdat" Dosyalarını siliyoruz

bende PRIVATE diye bi dosya yok hafıza kartınada baktım tel hafızasınada bulamadım, bi bilginiz var mı?

FerreT

FerreT

Üye
Private dsyası gizlidir..xploreden gizli dosyaları göster seçeneğini aktif etmeniz lazım..yada kart okuyucu üzerindende aynı işlemi yapabilirsiniz..

Eyup Mete

Eyup Mete

Üye
Program Kurulumu Tamamlandı ise Private Klasörü Otomatik çıkar. Eğer Hala Çıkmadıysa telefona bi kaç tema oyun program yükleyin bu kadar...

ertech

ertech

Üye
arkadaşlar merhaba,

bende N95-8GB var. dolayısıyla hafıza kartı üzerinden işlem yapma gibi bi lüxüm yok maalesef...

telefonumda x-plore yüklü ve gizli dosyaları göster dediğimde, private klasörünü görebiliyorum
ama içinde dosyaları göremiyorum.

N95-8GB kullanan bir arkadaş var ise, ilgili oyunları nasıl full yaptığını yazabilirse çok memnun olurum.

tşk.

bacardirom

Üye
bu oyunların link adresleri yokmu...

wota4

wota4

Üye
Programı Full yapmak için Gerekenler

~ Öncelikle Trial versionu indiriyoruz
~ Hafıza kartından Dosya yönetici yardımıyla PRIVATE klasorünü açıyoruz
~ "2000afbc" Klasorünü açıyoruz
~ ''license.dat.ngdat" ve "free.dat.ngdat" Dosyalarını siliyoruz
~ işlemimiz bu kadar (n73 test edilmiş)

her site birbirinden calmıs bu yazıyi fakat düzgünce bilen bi kimse yok

çılgıngençlik

Üye
trial versiyon ne oluo yaa :allalla:???

AKATLI

AKATLI

Üye
emeğe saygı gösterelim bu nedenle arkadaşımıza çok teşekkür edelim saol kardeş ellerine sağlık :):oke::coold:

ali092

Üye
ya mükemmelsin

onur--45

onur--45

Üye
telim n 73 arakadaşlar ben oyunu yükleyip çalıştırdım fakat birkaç kezz oynaya bildim daha sonra oyunu başlatsam da reset atıyor yani oyuna giremiyorum vede oyunu tam sürüm yapmak için dediklerinizi yaptım private klasörü var fakat sadece o kadar içinde herhengi bir şey yok diyer dosyalarıda inceledim birşey yok sebeleri neler dir inglinen arkadaşlara duyurulur bide başka oyun varmı arkadaşlar birkaç tene sisli oyun indirmeme rahmen bunlar çalışmadı yada yüklenmedi saygılar

dudumurat

Üye
tesekkurler

faatihh

Üye
emeğine sağlık güzel anlatımdı..

ancak bir sorun var. dediğin her şeyi yapmama rağmen oyunlar hala trial versiyonda çalışıyor. bunun için yapabileceğimiz birşey yok mu.
full sürüm oynanmıyor yani..

alikuscu

Üye
Saol Kardeş

sarahozgur

Üye
onur--45 arkadaşım telefonun file managerdan private klasorunun icine bakamassın ve duzenleme yapamassın hafıza kartını kart okuyucuya takıp pcde yapman lazım... n95 de böyle

volkano12

Üye
PRIVATE KLASÖRÜNÜ GÖREMİYORSANIZ TELEFONU BİLGİSAYARA BAĞLAMA MODUNU PC SUITE YERİNE TOPLU DEPOLAMA OLARAK SEÇERSENİZ GÖREBİLİRSİNİZ. MENÜ - ARAÇLAR - VERİ KABLOSU - TOPLU DEPOLAMA.

osezer10

osezer10

Üye
indiriorum bakalım ins çalışır

aladdin

Üye
ya arkadaşlar N80 de kurdum ama ngage program yükleme yarıya gelin ce yüklenemiyor diyor nasıl yükleyecem yardımcı olurmusunuz

nafter

Üye
arkadaşlar merhaba,

bende N95-8GB var. dolayısıyla hafıza kartı üzerinden işlem yapma gibi bi lüxüm yok maalesef...

telefonumda x-plore yüklü ve gizli dosyaları göster dediğimde, private klasörünü görebiliyorum
ama içinde dosyaları göremiyorum.

N95-8GB kullanan bir arkadaş var ise, ilgili oyunları nasıl full yaptığını yazabilirse çok memnun olurum.

tşk.

kardeş kablo ile pc ye bağla veri aktarım modunu seç olur:sn:

Üst Alt