Telefon Tavsiyesi N95 mi N97 mi??? Yoksa PDA mı... Yeni kral kim olacak...

Sponsorlu Bağlantılar

mevlut

Üye
iyide hoes şuan yayındamı bu tv?* cepten nasıl izlicez program felanmı var bunun?????????? şuan izleyebilirmiyiz?? yoksa bunun ayarı felanmı var biliyorsan bi anlatırmısın bizdw yapalım sen izleyebiliyormusun???

ua_yako

ua_yako

Üye
Yha Para tabiki onemli ama N97 super telefon qerçekten..hem ozellikleri hemde qoruntusu ile ... favorim n97 ama 6600`a devam:oley

ucahmetuc

ucahmetuc

Üye
iyide hoes şuan yayındamı bu tv?* cepten nasıl izlicez program felanmı var bunun?????????? şuan izleyebilirmiyiz?? yoksa bunun ayarı felanmı var biliyorsan bi anlatırmısın bizdw yapalım sen izleyebiliyormusun???

Yok baba. Programla olmuyo. gps gibi düşün. Ek parçası satılıyorsa izlersn(bkz.7710un ek parçası). Ama türkiyede bikaç kanal hariç hiç bi kanal da göstermiyo. Teknolojiyi 10yıl geriden takip ettiğimizi düşünürsek... :ıslık İlla TV izliceksen gprs üstünden izleyebilirsn..

ucahmetuc

ucahmetuc

Üye
Alın size bi n95 resmi daha:

ucahmetuc

ucahmetuc

Üye
5 MP + Carl Zeiss + Vario Tessar :ıslık

Mobilimcell

Mobilimcell

Üye
    Konu Sahibi
Nokia gelecek planlarından ipuçları veriyor.. buna göre artık full dokunmatik ekrandan oluşan multimedya destekli telefonlar... Hadi hayırlısı... Bilgisayarlar gibi sürekli gelişecekler.. Hatta cep telefonları bilgisayarlardan daha çabuk değiştiriliyor... Olan yine ceplerimize olacak... Sanırım kral yine teknoloji olacak... ve biz maskara olacağız....:sinir

__Midas__

__Midas__

Üye
N95 geldiğinde almayı düşünüyorum,ama bu tv olayı can sıkıcı,.

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
n97 daha seksi duruyor valla

adreal

Üye
konu hortlamış gibi olucak ama neredeyse 1 sene önceki konuyu açıklığa kavuşturmak gerek :) n995 e bayıldım ben züpper ötesş olmuş ilerde bozullmadıı sürece :D

adreal

Üye
konu hortlamış gibi olucak ama neredeyse 1 sene önceki konuyu açıklığa kavuşturmak gerek :) n95 e bayıldım ben züpper ötesş olmuş ilerde bozullmadıı sürece :D

computerangels

computerangels

Üye
n97 n95 yanında halt etmiş valla ben aldım çok memnununm sadece tek sorun s60 programların olmamaması bende 6630 vardı 1600 tane programoyun teme biriktirdim n95 alınca yüklerim diğe :S ama yüklenmedi

smartnic

Üye
N97 bu dur arkadaşlar bence çok hoş nokia herzaman piyasalarda en tutulan telefon olmuştur olmayada devam edecektir.

:naughty:

:islik

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Şu yönden bakarsak yani 2006 yılına 2008'den bakarsak N95 Efsaneleşti N97 Geliyor.

ash54

ash54

Üye
o resim fake gerçeğinide gördüm özellikleri iyi ama kullanışsız yinede bilmiyorum herkesin keyfi farklı

mami24

mami24

Üye
n97 güzel tel

demirelmustafa

Üye
n97 o değilki bu

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Nokia yine güzel bir telefon üretti..beğenmeyenler olabilir ama yine piyasayı epey sarasacak gibi..

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
evet

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
bence 8gb hafıza 8mp kamera n86

Üst Alt