Telefon Tavsiyesi N95 mi N97 mi??? Yoksa PDA mı... Yeni kral kim olacak...

Sponsorlu Bağlantılar

Mobilimcell

Mobilimcell

Üye
    Konu Sahibi
N95 mi N97 mi??? Yoksa PDA mı... Yeni kral kim olacak...
Biraz araştırma yaptım..
-N95 te gördüğüm en büyük eksiklik HAFIZA olayı...
160 MB dahili... 2 GB a kadar yükseltilebilen kart desteği...
peki NEDEN... Fiyatı ise hepinizin malumu... Nokia klasiği olarak
800-900 Euro civarı olarak tahmin ediliyor... Uçuk...
N97 de ise 4GB dahili hafıza ile geleceği belirtiliyor..
-Bi de kapak olayı tabii.. Acaba 6 ay kullandıktan sonra ne hale gelir.
malum iki yöne hareketli...

bu linkten N95 in videolu anlatımını seyredebilirsiniz..

PDA lar ise büyük yeniliklerle geliyor. Özellikle Windows Mobile 5.0 yazılımı... Bilgisayarlarla tam uyumlu çalışıyor... Şimdilik en büyük eksiklik olarak 2 MP kameraları olması.. Henüz üstüne çıkamadılar..
N95 te 5MP lik kamera mevcut...
Fiyatları ise 500-600 Euro civarı..

Genel olarak baktığımızda fiyat performans çok önemli..
Geleceğin telefonunu arayan arkadaşlar burada görüşlerini belirtirlerse faydalanmış oluruz... Paralarımızı doğru yerlere verelim.
3 ay sonra yarıya iniyor fiyatlar...:sinir:

Mobilimcell

Mobilimcell

Üye
    Konu Sahibi
N95 videoları...

Mobilimcell

Mobilimcell

Üye
    Konu Sahibi
Tabi N95 ile ilgili önemli bir hususu belirtmeden geçmek istemem.. 640X480 kalitesinde video çekimi yapabiliyor.. Hemde 30 fps hızda... yani DVD kalitesi...
- Birde eksik hususu belirteyim (eksik sayılırsa)
DVB-H alıcısı yok.. yani dijital karasal tv yayınları alıcısı.. Önemlimi.. tartışılır.. Henüz türkiyede böyle bir yayın yok... Ama...
Bir video daha...

Bu videoda 110 ülkenin haritaları işlenmiş olarak gelecek olan N95 in GPS özelliği detaylı anlatılıyor...

mevlut

Üye
valla N95 güzel bi telefon ben almayı düsünüyorum ama 500 600 eurolık bu felefonu bizim ülkede 2milyar ve üstü satarlar beklemek lazım napalım N70 le idare edecez artık bi süre

Mobilimcell

Mobilimcell

Üye
    Konu Sahibi
Tahminlerime göre telefon bayilerde yaygınlaştıkça fiyat inmeye başlar. Bu da yaklaşık 2 ay alır.. Bende bekliyorum... Bu arada N97'de DVB-H varmı öğrenemedim..

AHMET2525

AHMET2525

Üye
6600 ile devam:ehe

..::MAFIA::..

..::MAFIA::..

Üye
n95 ii gibi duruyo

ferdix5

ferdix5

Üye
bence 93 daha güzel 95 in görüntüsü çok sade ve kalsik gibi n93 ün üzerine yok fiyatı ise şuan 2.300 ytl :)

hasisa

hasisa

Üye
n 97 yi nerede gördünüz

ucahmetuc

ucahmetuc

Üye
Alın size N97. Tasarımı hoşuma gitmedi ne yalan söliim... Bnm hedefim N95 ;)
Edit: bu arada içindeki hdd'nin 20gb olacağı söyleniyor :) Bu arada bu verdiğim resmin fake olma ihtimali de yüksek. O yüzden böle bişi yok diye üstüme gelmeyin. Nette gördüm paylaştm...

hasisa

hasisa

Üye
20 gb :biggrin: :biggrin: :biggrin:

ucahmetuc

ucahmetuc

Üye
Bu da N95... hala görmeyen varmıdır bilmiyorum gerçi :)

mevlut

Üye
hmmm evet sonunda gelmiş istanbula benim teelefoncu arkadas dedi çok büyük diyor artık nasılsa ??? eline alıpta inceleyen varmı arkadaslar ??

ucahmetuc

ucahmetuc

Üye
Valla şöle diyim mevlut arkadaşım. ikiside kapalıyken n95 n80den yarım santim falan daha uzun. 0,5-1 santim kadarda daha geniş... Ayrıca telefon daha çıkmadı diye biliyorum ben. Telefoncu arkadaşının dediği model kendi üretimi galiba :P (Niyetim laf sokmak diil. espri bakımından ;) ) Çıktı mı??

mevlut

Üye
evet birader cıkmış yaf 3 5 kişi daha dedi

ucahmetuc

ucahmetuc

Üye
evet. yavaşş yavaş geliyomuş... Gittigidiyorda baktım 2500 ytl(cik) imiş :)
Alın bide link: edit: biri 4050ytl veriyo. maşallah ne diyim...

mevlut

Üye
OHAAAA yani bak demiştim ben gördünüzmü 2.5 milyar halbuki 500----600 euro civarı

bizim bu ülke böyle yav nedense millet hemen birden bire zengin olmak istiyor....

koes

koes

Üye
müjde:oley :oley artık dvb-h türkiyede ancak ilk denemeleri tamamlandığından sadece ulusal kanallar yayında 24 saat yayın akışı devam ediyor ilgilenenlere duyurulur :):oley :oley :oley :oley

mevlut

Üye
o neydi yav dvb-h???

ucahmetuc

ucahmetuc

Üye
kısacası cepte tv diyebiliriz...

Üst Alt