N95 hack

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Skyway

Üye
    Konu Sahibi
N95 hack
Yok yook Bu telefon Hack olmuyor ! Her şeyi denedim opda dan sertifika için 1 haftadır bekliyorum yok olmuyoor arkadaşlar lütfen yardımm

wenoom

Üye
Yok yook Bu telefon Hack olmuyor ! Her şeyi denedim opda dan sertifika için 1 haftadır bekliyorum yok olmuyoor arkadaşlar lütfen yardımm

katılıyorum arkadaşım n95 imi yeni güncelledim en önemli programım slide helper i kuramıyorum lütfen bi el atın denemediğim yöntem kalmadı,diğer hack lerin hiçbiri işe yaramıyor,nerden güncelledim sanki on numara hack liydi telefonum

fnldstntn

Üye
sertifika konusnda symbian destek boçumunda bu konuda hizmet veren bir konu var hack konusuda ise sertifiks aldığınız zaman çok kolay hellox2.11 veya s60v3 sistem modifiöayon bolumunde bulunan n95 v35 hck diye bir konu var

Skyway

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş ben hallettim uzun ugraşlar sonucu nokioteca diye bi site var oraya basvurdum 1 gün sonra sertifikamı aldım sertifikamlada Hellox2 yi imzaladım ve kurdum hacklendi söylediğim yerleri maxicepten araştır umarım yaparsın saygılarımlaaa :)

djjjesrar

Üye
arkadaşlar zamanımın çoğunu sertifika beklemekle harcayanlardan biriyim ama sonunda ) sertifikasız ( çözümü buldum daha önce yazıldı yada yazılmadı bilmiyorum ben n95 de denedim sorunsuz çalıştı. ))) site ingilizcedir ama basit anlatı herkes anlar umarım

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici

Kardeş benimde n95 8gb var burdan hackedim http://www.maxicep.com/symbian-s60v3-destek/bir-hack-yontemi-ancak-bu-kadar-kolay-ve-pratik-olur-buyrun-554048.html bide burayı dene.

BrainFree

BrainFree

Üye

http://www.maxicep.com/symbian-s60v3-destek/bir-hack-yontemi-ancak-bu-kadar-kolay-ve-pratik-olur-buyrun-554048.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt