N95 Film değiştim.. Ekran bazen kararıyor bazen açılıyor??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
d_mavi

d_mavi

Üye
    Konu Sahibi
N95 Film değiştim.. Ekran bazen kararıyor bazen açılıyor??
Arkadaşlar merhaba.. Benim N95 ekranında çizgiler oluşmaya başlamıştı, bunlar artmaya başlamıştıki sonra ekran tamamen gitti ama tel çalışıyorsu.. Ekranı orjinal LCD ekran ile değiştim ve Sonra farkettimki Flex kablo'da (alttaki sürgüye bağlı olan kısmı) ortadan ikiye bölünmüş tamamen kopmuş..
Neticede orjinal lcd ekran ve flex kablo ile değiştirdim fakat telefon ekranı çok karanlık açılıyor, bazen kullanırken ara sıra ekran geliyor çok net ve parlak bir biçimde ama sonra yine ekran fazla gölgeli gibi karanlık hale dönüyor.. Acaba bir yerde hatamı yaptım, bi parçayı iyimi takmadım, nedeni ne olabilir..??
Emeği geçenn herkese teşekkür ederim..
 


BERATX

Üye
birader n95 ben kullanıyorum. N95 in ekranı LCD değil ki TFT Ekran hem sen onu git kaliteli, güvenilir bi telefonuya veya turkcell' in mağazalarına soruştur turkcellin kendi servisi alıp tamir ederlerse ederler. Ben de n95e bags attırmıştım Turkcell bayisinin içindeki servis 2 saatte attı. Yani anlıyacağın N95 in değerini bil kardeş. KALİTELİ EKRAN TAK TEKRAR TELE. OLMASSA.
 
d_mavi

d_mavi

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş ekran ismi lcd olarak geçiyor o yüzden lcd diyorum.. Ayrıca ekranı tam orjinal olandan aldım, başka kaliteli ekrandamı var :allalla: Ayrıca ekrandan olduğunu düşünmüyorum çünkü kendi çizgiler oluşan orjinal söktüğüm ekranıda taktığımda aynı karanlık açılıyor! Bu flex kablodanmı bi sorun oldu acaba? onuda yeni tam orjinal olandan aldım taktım.. Telefon normal açılıyor, ayrıca kullanırken arada bir ekran geliyor temiz ve net bir biçimde ama yine gidiyor.. Ekran ışığı ekran dışında nereden sönebilir acaba.. yeniden söküp tekrar takmayı deneyeceğim sanırım.. cevap için tşk ederim kardeş..
 

tolgahansaygili

Üye
orjin ebak derim flm ve ekran uyusması gerekır benceee benım telde orjın yok parasızlıktan orjıne ytmedı yan urun aldım o da pe kalıtesiz:allalla::hmmm
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

YENİÇeri1362
Cevap
3
Görüntüleme
3K
Türe
nfsnihat
Cevap
0
Görüntüleme
1K
nfsnihat
ANIL
Cevap
10
Görüntüleme
5K
>Pessimistic.
Cevap
22
Görüntüleme
8K
DarkredBlue61


Üst Alt