N95 8GB'da Tema KaLdırma ProbLemi [ YARDIM ]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WaSP!

WaSP!

Üye
    Konu Sahibi
N95 8GB'da Tema KaLdırma ProbLemi [ YARDIM ]
ArkadaşLar bütün forumu taratmama ragmen buLamadım ve konu açmaya karar verdim. Eger bu sorun hakkında bi konu veriLmişse ö.diLerim. Linkini atmayı unutmayınız...

Sorunumsa, yükLediğim temaLarın bazıLarı uyguLama yöneticisine geLmiyor. Ve siLemiyorum, temaLarda kaLıyor... Bunun için bi Programmı var yoksa ufak bi ayarmı biLemedim. BiLen arkadaşLarımın yardımını bekLiyorum..

İLgiLenenLere şimdiden teşekkürLer.. İyi forumLar..

ercü68

Üye
temaları yığın hafızaya değilde telefonun hafızasına kaydetmelisin yığın hafızadakileri silemenin tek yolu hafızayı formatlamaktır.

WaSP!

WaSP!

Üye
    Konu Sahibi
Tşk Ederim... Ama hafıza kartından buLdum siLmem gereken yeri. siLdim tema açıLmıyor artık ama TemaLar Listesinde haLen ismi var... Kafayı yedim anLıcagın :)

lawyerandlaw

Üye
selam ben de aynı sorunu yaşadım ama çözümü buldum sonunda öncelkle dosya yöneticsnden hafıza kartının içnden kadırmak istediğim temaları sldim senin yaptığın gbi ama temalar bölümnden bu şeklde tema silnmiyo ayrıca bi de uygulamalar kısmndan temayı kaldırman gerekiyo o zaman temalar kısmndan da silinio ben yaptm oldu..umarm yardmcı olablmşmdir..

revenGe qu3rra

revenGe qu3rra

Üye
Yha walla aynı sorun benımde wardı bugün çözdüm.! Anlatıyorum kardesım aynısını harfiyen yap olur.
ilk once usb yle baglan pc ye ac telefonunu işte sonra Araclar > Klasör Seçeneklerinden Gizli dosya ve klasörleri gösteri seç Uygula Tamam de private klasörüne gir orda 10207114 diye bir klasör daha var onada gir sonra import diye bir klasör cıkacak onada gir ve onun altındaki klasörlerin hepsi birer temaya ait istersen onların hepsini sil. olay budur.Yardımcı olabıldiysem ne muTLu..'

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt