N95 8GB Wi-Fi ile TV izlemek mümkünmü?

Sponsorlu Bağlantılar

democles34

democles34

Üye
ben sky yı yükledim çok iyi bi program skydan google ye gir ordan aradığın video yuz yaz çıkan linklerden tıkla izlersin bazı siteler açmıyo video ama genel olrak açıyo mesala ben google videoda bir çok videoyu seyrediyorum tek sorun donması telefonun performansı bağlı.

revenGe qu3rra

revenGe qu3rra

Üye
bende n95 8gb waR Tv izLeyebiliorum.Görüntü cok fazla ii deil cokta kötü deil.Tam orta yani beni tatmin ediyoR.HEMDE BEDAVA ...... :D ama 1 şart var hat " vodafone " olcak.Eger vodafone hattınız iSe google a Vodafone bedava tv izleme yazıp arastıırın resimli olarak anlatımı war.! Ben 1 ay olcak beleş izliom

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
sbp tv diye bi program var orda yüzlerce kanal var türk kanallarıda vardı

mehmetankdemir

mehmetankdemir

Üye
video nasıl izlenir n95 8gb telefonda

sansar518

Üye
ben n86 da internetten video izleyemiyorum günlerdir uğraşıyorum pek telefondan anlamıyorum bana yardım edermisiniz şimdiden teşekkürler...

yagizbogac

yagizbogac

Üye
core codec playerde url açabiliyorsun bir dene

keyaksar

Üye
Adobenin Flash Playeri var onu yükletirseniz sorunsuz olarak izlersiniz. İlkin bendede video gösterimde sorun olmuştu. Flash Player programını yükleyince sorun ortadan kalktı. N93 kullanıyorum. SkyFire TTNet in engellediği bütün siteleri açıyor. Tam Ekran videoları Wi-Fi den sorunsuzca izliyorum.

bluesadness

Üye
Skyfire burada

voljtrann

voljtrann

Üye
Coreplayerde radyo dinlemek mumkun fakat tv desteklemiyor yada ben çozemedim.onu sorarsaniz adam salça kutusundan lnb yapmiş çalişiyo guya millette nasil yapiliyo diye tartışiyo.mesele bu tv olayınin teknik alt yapısi nedir

fettahh

Üye
arkadaşlar bn skyfire yi n95 e yükledim açıyorum connect diyor ama siteleri göstermiyor baglatı hatası diyor teli güncelledin yine diyor lütfen yardımcı olurmusunuz

internet_01

Üye
tskler..:)

Üst Alt