Vodafone Cepnet Paketini Bilgisayarda Kullanmak İçin İpuçları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dark_Skill

Dark_Skill

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Cepnet Paketini Bilgisayarda Kullanmak İçin İpuçları
Evet arkadaşlar bir çok kişi ben de dahil olmak üzere bu paketi bilgisayarında kullanıyor fakat bir çok kişi bu paketin bilgisayarda çok yavaş çalıştığını söylemiş peki bir çözümü var mı ? Tabi ki var tıpta ve teknoloji de çözümler tükenmez ilk çözümle başlayalım herkes Operayla telefonda çok hızlı olduğunu söylemiş o zaman bilgisayarda da opera kullanalım bu mümkünmü demeyin çok basit ufak bir yardımcı program vasıtasıyla telefonda kullanır gibi internet kullanabilirsiniz.
İlk önce emulatör :

Opera :

Anlatım:
KEmulatoru açın en üst sağ tarafta viewe basın alttan optionsu seçin device selecte nokia series 60 ı seçin screen width 1200 heighti ise 850 yapın (zevke göre değişebilir)diğer ayarlara dokunmayın ayarlarınız bu görüntüdeki gibi olmalıdır

Youtubedan video izlemek :
evet youtubedan video izlemek tam bir işkence fakat vlc playerla değil vlc player videoları 176*144 3gp biçiminde açıyor ve akıcı bir şekilde izleyebiliyorsunuz.
Vlc Player :

Nasıl Yapıcaz ??
İlk önce m.youtube.com adresine giricez ve bir videonun resmine tıklayacağız bağlanılamıyor diye bir sayfa açılcak sayfanın en üstündeki linki alın vlc playera girin medyaya basın ağ akışı aç deyin ve adrese kopyalayın oynat deyin ve izleyin.

buyrun videolu anlatım

video 470 kb

Tv İzlemek
canlı tv izlemek imkansız sürekli donuyo fakat ntv ve odtü tvyi rahatlıkla izleyebilirsiniz isterseniz vlc player kullanın isterseniz medya player yalnız biraz sabırlı olmalısınız ilk seferde olmayabiliyo bazen bir kaç sefer denerseniz sonuca ulaşırsınız genelde ilk seferde yayın 141kbps oluyor fakat kapatıp bir kaç defa denerseniz 60 kbps düşüyo her iki kanal içinde geçerli zaten her iki yayınıda aynı yer sağlıyo

Odtü Tv -
Ntv -

Burak

Üye
tesekkurler

tamerarslan

tamerarslan

Üye
teşekkürler emeğine sağlık

'Patron

'Patron

Üye
Teşekkürler.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
teşekkürler

AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
Teşekkürler

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Teşşekürler..

Tasatalay

Üye
peki sis veya sisx gibi programlari pc de açan bi emulator var ise sbp tv yi izleyebiliriz belki olabilirmi?

Dark_Skill

Dark_Skill

Üye
    Konu Sahibi
peki sis veya sisx gibi programlari pc de açan bi emulator var ise sbp tv yi izleyebiliriz belki olabilirmi?

aslında var fakat boyutları çok fazla dur bakalım spb tv wap versiyonunu kullanarak bir şeyler yapabilecekmiyim.
konuya biraz daha ilgi olursa bir kaç kanal daha ekliceğim zaten aslında eklemiştim ama tam kaydete basacakken backspace bastım ve sayfa geriye geldi bütün yazdıklarım gitti o yüzden üşeniyorum ilgi olursa tekrar toparlayabilirim

canerer

Üye
teşekkürler olursa merakla bekliyorum yazının devamını,,,önümüzdeki ay bende geçicem

harock

harock

Üye
ne adamsnz ya sizn gbi avniler yuzunden zaten cepnetn hızı böle oldu iyide oldu nsize oda yaramazya neyse yok bn pc yi aksam acıom 25kb/le film indrym indrn şimdi baklm o zihniyetle devam edersenz onuda bulamayacaksnz zaten pc de hız istyorsn al kardesm vodem paketi öyle kullan iyi oldu :d::d:

Tasatalay

Üye
Lan horock musun ne sin heryerden sen cikiyon sanene lan sen ne karışıyon. Herkesin parasimi varda vodem paketi alsin.

eurowision

eurowision

Üye
arkadaşlar size tavsiyem internet paketi olmaksızın 0.facebook.com.surfagain.com veya (web.ebuddy.com, , m.ebuddy.com vs.) ile internete girin 3G ile 7.2mbps hızına kadar download yapabiliyorsunuz. Fakat youtube gibi video sitelerini bu proxy siteleri açmıyor.Doğru düzgün yüksek boyutlu dosya indiremiyorsunuz.Siteler geç açılıyor ama concealme ve flyproxy'ye göre daha hızlılar.Ve kproxy bir süre sonra hata veriyor. Ben o kadar araştırdım onlarca proxy sitesi denedim ve en sonunda Allah'a şükür dün süper bir tane proxy sitesi buldum hiç bir hata vermiyor, youtube'dan videolarıda 3G hızında izleyebiliyorum ve indirebiliyorum. Ama kimse kusura bakmasın paylaşamam çünkü aşırı yüklenmeden çökebilir veya kapatılabilir, buda benim işime gelmez. Kimse hazır beklemesin araştırın araştırınca bulunuyor. Ve önerim kesinlikle Türk sitelerinde aramayın boşuna vakit kaybetmeyin, çünkü hepsini denedim hiçbiri olmadı...Çok eskiler hemen hepsi çökmüş ve kapanmış.Sürekli aktif olan, güncellenen ve yabancı sitelerden araştırın. Emin olun nihayet bulacaksınız. :evet:

Ama sizler için ben şimdi yine araştırıyorum, eğer 1 tane daha flash'ı olan online video izletebilen güzel bir proxy sitesi bulursam sizinle paylaşacağım.

Çalışan fakat flash desteği olmayan proxy siteleri

0.facebook.com.
0.facebook.com.surfagain.com
0.facebook.com.
0.facebook.com.
(0.facebook.com yerine isterseniz m.ebuddy.com , , yazabilirsiniz. Bulduğunuz proxy sitelerini denemek için 0.facebook.com.*** yazıp noktadan sonra *** olan yere http:// koymadan doğrudan site adresini yazın yukardaki çalışan proxyler gibi)

Dark_Skill

Dark_Skill

Üye
    Konu Sahibi
videolu anlatım eklendi youtube için yapamayanlar olmuş

canerer

Üye
benim söyle bir sıkıntım var opera yı verilen adresten indirdim açtımda tek sıkıntı ekran büyük geldi acaba onu nasıl ayarlayabilirim yanı alt kısımdaki yazılanları göremiyorum esela açılıştaki kabul et seçmek için 90' döndür seçeneğini kullandım acaba siz nasıl hallettiniz bu sorunu

Dark_Skill

Dark_Skill

Üye
    Konu Sahibi
benim söyle bir sıkıntım var opera yı verilen adresten indirdim açtımda tek sıkıntı ekran büyük geldi acaba onu nasıl ayarlayabilirim yanı alt kısımdaki yazılanları göremiyorum esela açılıştaki kabul et seçmek için 90' döndür seçeneğini kullandım acaba siz nasıl hallettiniz bu sorunu

resim de options ayarları var ordan yükseklik ve genişliği değiştir problem kalmaz

canerer

Üye
yok neyaparsan olmuyor şağdan 3 cm ufak alttran 3-4cm fazlalık var(alttaki kısmı göremiyorum) sizce ortalama nasıl bir değişiklik yapsam yeterli olur ve hangi değerleri değiştirim

Dark_Skill

Dark_Skill

Üye
    Konu Sahibi
yok neyaparsan olmuyor şağdan 3 cm ufak alttran 3-4cm fazlalık var(alttaki kısmı göremiyorum) sizce ortalama nasıl bir değişiklik yapsam yeterli olur ve hangi değerleri değiştirim
screen width ve heighti 600 yaparak dener misin ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt