N95 8GB v31.0.015 HACKLENMESİ !!! ( Y SÜRÜCÜSÜ METODU ) ( HACKLİ N95 8GB LAR İÇİN )

merhaba arkadas yaban cı siteler demişsin ama hangi siteler isim lerini yazarsan sevinirim

papix5

Üye
herkese selem gerçekten bilen yapan biri varsa anlatsın n95 8gb nasıl hecklenir lütfen anlatın tane tane ye ye kılasör açılmıyor nasıl açarım yardım

sys 30 bana yetiyor ama şimdiden Y nin içine installerı koydum. neolur - ne olmaz. infoya teşekkürler.

selam öncelikle sagol yöntem icin ama benim sorunum Y: sürücüsüne ulasamiyorum... Telefon N95 8GB v30 hackli. Cys\bin acik durumda yani capsoff yaptim ama yine de Y: sürücüsüne giremiyorum sorun ne olabilir?

kardes Y surucusune Sys/bin/e attım ben ınstr serverı?c den serverı sıldım tlı acıp kapadım?ımzasız ugulama yukleyebıldım?sımdı ben yazılım atabılırmıyım?pekı attıktan snra y ordamı olcak ınserver dosyası? 7370 de format atınca bır sorun olmuyor dımı..tekrar yapablıyoz..bu y surucusu ne ıse yarıyor bıde ona cvp yazablrmsın..

farnear

Üye

arkadaşım bu yöntemle imzasız prolar yüklenebiliyor ok buraya kadar güzel söylemişsin..peki bazı sistem dosyalarını kullanan proları sorunsuz çalıştırabiliyormuyuz örn advanced call sms guart gibi proları..

kernes

Üye
arkadaşlar benim bir sorunum var.n95 8 gb telefounumun versiyonu v20 di.hack işlemini yaptım(y sürücüsü)ve versiyonu v31 yaptım.ama hiç bir programı yükleyemiyorum.dosya bozuk uyarısı veriyor.telefonun uygulama yöneticisinden de hiç birşey dilinmiyor.pc suitle telefona bağlanınca , rehbere girmek istiyorum bir program kurmaya çalışıyor o programdada dosya bozuk uyarısı veriyor.lütfen yardım edin..

farnear

Üye
arkadaşlar n95-8gb da yaptım evet sorunsuz şekilde programları kurabiliyorsunuz...y\sys\bin\instalserve yi doğru yaparsanız sorun yok....sadece lcg jukebox u çalıştıramadım c\sys e host dosyasını atamadığım için...ve n82 de bunu deneyen varmı acaba tekrar n82 e dönüş yaptım

konu yeri yanlıs arkadaslar lütfen actiginiz konunun uygun bolumde yayınlanması arama ve bulma işinizi kolaylaştırır

Slm millet, ben su sayfadan

acayip bir programm indirdim telefona, yaliniz malesef instll ederken yüklediyim zaman yanlis kare leri secmisim ve sonunda artik bir sey bille install edemiyorum....

Sybian 9.2.9.3 karesini sececgme Sybian 9.1karesini secmisim
eger bana yardim edebilen kisi varsa bana e mail de göndere bilir
yarak22@hotmail.de

zamani buldunuz icin tesekürler dilerim ve cevab lara cok sevinirim

farnear

Üye
arkadaşlar n82 hackli telimi y methodu ile v31 e yükselttim ve daha sonrada hello 1.03 ü uyguladım rompatcher ile şuan tamamıyle telefonum hacklenmiş oldu...y sürücüsü olan tüm telefonlarda uygulayabilirsiniz

v31.0.015 yukledım y kısmına yedek aldım kurdum hersey kuruluyor sorunsuzz tşk n95 8gb

ceceli79

Üye
arkadaşlar yeni versiyon için halen bekleyecekmiyiz bi hack yolu yokmu ben bilinçsizce 31.0.15 versiyonu yükledim ve artık hiç bir pro yüklenmiyor bi önceki versiyona dönmekte imkansızmış. boş boş bekliyoruz. tlfnda sade alo demek için kullanıyorum sıkıldım acıkcası 5110 dan farkı yok.

yukarda anlatılan tüm yöntemleri en az ikikez denemişimdir fakat bu yöntemler hacklı telefonlar için gecerli versiyonlarda oluyor. ben zaten 31.0.015 versiyonu yüklemiş bulunuyorum bu versiyonu kırmam gerek

halis18

Üye
S.a.
Arkadaşım ben bu dediklerinin hepsini uyguladım...
Ancak versiyon atarken pc ile tel bağlantısı koptu.
Şuan telefonum çalışmıyor.
Açma kapama düğmesine basmamla beraber ekran beyaz yanıyor.
tuş ışıklarıda yanıyor ancak hiçbirtuş çalışmıyor.
sadece batarya çıkarınca telfon kapanıyor lütfen yardım.

canikli1

Üye
ya arkadaşlar telin versiyonunu yükseltim sertfitika kabul etmiyor eminim ki bunun bitr yolu vardır ama ben bilmiyorum yardımcı olursanız çok memnun olurum teşekkürler
05383338435 iletişim çagrı atmanız aramam için yeterlidir

Samsunspor

Emekli Yönetici

Opdadan sertifika alman kosulu ile bu son surum hackleniyor, sitede mevcut.

Arkadaşım çok teşekkürler.. Gerçekten çok makbule geçti bu.. Nokia N95 8 GB'de Denedim oldu.Diğer yöntemler gerçekten çok karışık.. Ben arkadaşın dediği gibi update etmeden önce denemek için c:\sys\bin dosyasında ki installserver.exe ' yi sildim. Sonra denemek için bir program kurdum. Program Çalıştı. Sonrasında Update ettim. Bu arada bu yöntemin bir kaç güzel tarafı var. Yeni Firmware Kurulduktan sonra (y sürücüsünde ki installserver.exe hariç) hiç bir programın telefonda kalmıyor. Buda temiz bir başlangıç sağlıyor.

arkadaşlar bende bu versiyonu yüklledim ingilizce oldu sizinde ingilizcemi nasıl türkçe yapabilirim acil yardim edin lütfen....

ahmetkaya34

Güsel