n95 8gb temiz satılık sahibinden bu fiyata .... herşeyi ile orjinal ....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erimss

erimss

Üye
    Konu Sahibi
n95 8gb temiz satılık sahibinden bu fiyata .... herşeyi ile orjinal ....

Telefon resimlerdeki gibidir...
Bütün aparatlarıyla verilecektir....
5800 veya mantıklı takaslara açığım...
Gelelim fiyata 450 tl ama pazarlık payı bulunmaktadır.. Üstüne basa basa söylüyorum telefon çok temizdir.. Türkiyenin heryerine kargo ile gönderebilirim...
Garmin yol bilgisayarı, python uygulaması, oyun, tema ve video programları yüklüdür...
Telefon hertürlü sertifikasız programı çalıştırmaktadır...
İlgilenenler veya detaylı bilgi almak isteyenler [email protected] ekleyebilirler...
Not: Bu ilan bir hafta geçerlidir...

--------------- Ekleme ---------------

amilius06

Üye
cok pahali veriyosun piyasasi 350 gardas onun kimse almaz senin telin 1 2 bozuguda var dediler bana prog hata ve tus basmiyoo..

erimss

erimss

Üye
    Konu Sahibi
hiçbir problemi yok bikere piyasasıda bu fiyata yakın çakma fln değil zaten made in finland...
araştır ondan sona gel....

bide senin telin 1 2 bozuğu warken ne demek istion bi karışıklık olsa gerek...

amilius06

Üye
gardas pıyasası en temızı 380 falan satamassınn sennnn

yanı onu demek ıstedım bozugu derken yanı varmı bozugu ? yanı bendede var 450 yzdım kımse almıyoo o yuzden fıyat ındırmemeız lazım

erimss

erimss

Üye
    Konu Sahibi
tel 350 ye gitse yanındaki tv kablosu kulaklığı data kablosu şarj aleti 50 tl toplasa yani bunların sıfır fiyatları araştır istersen zaten çoğu hiç kullanılmadık ayrıca senn kinden 100 kat daha temiz senn kinin dış kabının anası ağlamış tuş takımı desen soyulmuş ama bnmki daha ilk günki gibi bakma fotoları çekmeye kaliteli makine bulamadım yoksa sende anlardın....

benim kafamdaki fiyat 400 aslında ...

amilius06

Üye
tamam kardees ins satarsin ama dedimya almiyolar..1 milyarlik cihazi 400 veriyoruz ne hale geldik tam 1000 vermistim ama benim cihazi elestirme emege saygi lutfen. senin benim yapma bakan anlar anlir istedigini ben ful laparat veriyorum aparatlar 0 tertemiz cihazin kapi hafif tozlu o kadar canavar gibi cihaz herseyiyle 400 veryiuorum sudan ucuz daha ne yapam

erimss

erimss

Üye
    Konu Sahibi
350 verenler war ama dedim belki 400 e satarız bakıcaz artık zaten bir hafta için böyle 5800 almak için satıyorum başka bi nedeni yok

amilius06

Üye
bende n96 almak icin satiyom kardesim ya bakalim nerden baba?

erimss

erimss

Üye
    Konu Sahibi
n96 alma n95 ten yavaş istersen youtube a gir bak arama yerine n95 8gb n96 yaz çıkar bnce n96 ile hiç uğraşma derim ama yinede sen bilirsin ama bi artısı fazla yok

amilius06

Üye
haklisin baba ya goruntusu cok hosuma gidiyo ya o yuzden isklari felan biktim yani n 95 ten ama ayni sadedce goruntu..senin bildigin satan falan varsa paslasalim ya 05545433132 benim tel babacan

erimss

erimss

Üye
    Konu Sahibi
keşke olsa... ama bnce sende 5800 al tek farkı kamera biraz düşük o kadar iyi telefon bnce sende onu düşün araştır bnce bana hak vereceksin sıkıldım diyosan aklında olsun derim...

amilius06

Üye
tamam baba arastiririm ama dokumatik pek sevmem ben ya n 96 sarj olurken isiklariyula muthis goruntu cikiyo ortaya

erimss

erimss

Üye
    Konu Sahibi
inş bulursun kafana göre bi n96 :D

amilius06

Üye
saol kardes sende...

erimss

erimss

Üye
    Konu Sahibi
saol

erimss

erimss

Üye
    Konu Sahibi
fiyatı 400 yaptım arkadaşlar eee daha ne olsun full kutu içeriği bütün aparatlar....

Emperian

Emperian

Üye
hacı biz aldık diyelim bi ay sonra bi problem çıkarsa ne olacak

messi_10

Üye
350 demişlerde n95 8gb a:D telefoncumu 350 ye satıyor müşterisinden galiba 200 e falan alıyo ben normal n95 i telefoncuya 300 e sattım 4gb kart la 1 ay önce

erimss

erimss

Üye
    Konu Sahibi
walla ben makineme güveniom zaten içi açılmadık gel edirneye elden teslim al bak incele bi problem tespit ederrsen bn yaptırcam

feminist46

feminist46

Üye
bence n95 le 5800 kıyaslama bile.
kaliteyi kullanıyorsun zaten.
n96 ise fena değil ama çok bi fark yok hafıza dışında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt