Ankaradan n97 Sorunsuz Garantili 32GB Çok Acil Satılıktır Fiyat (400 TL İndirildi)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kriptograff

Üye
    Konu Sahibi
Ankaradan n97 Sorunsuz Garantili 32GB Çok Acil Satılıktır Fiyat (400 TL İndirildi)

Arkadaşlar daha 2 ay önce almış bulunduğum n97 çok ileri derecede paraya sıkışmam neticesinde satışa çıkarmış bulunuyorum.

Kutusu ve Tüm Akesuarları elimde bulunmaktadır hiçbir şekilde sorunuda bulunmamaktadır.Kesinlikle satmayacaktım fakat çok özel nedenlerin bulunması nedeniyle satışa çıkarmak zorunda kaldım çok çalışıp yeni aldığım telefonu özellikle bu fiyata satmak gerçekten çok zor.

Pasaport kaydı yapılmasına gerek yoktur, Kesinlikle çakma değildir Orjinal ve dediğim gibi kutusu herşeyi elimde bulunmaktadır.Normalde bu fiyata pazarlık payı bulunmaz ama yinede mecburen pazarlık payı bulunur demek zorundayım.

Fiyat = 400 TL
MSN Ulaşım = [email protected]

Ulaşmak isteyenler görüşmeye açık olduğumu belirtmek isterim.

Güven konusunda kimlik bilgime kadar hertürlü bilgimi verebileceğimi belirtmek isterim ikametim İstanbuldur fakat şuanda ankaradayım oraya gelemiyorum almak isteyenlerin bilgisine sunulur.

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar Kardeşim Askere gidiyor o yüzden fiyatı çok indirdim yemin ederim bundan fazla indiremem neden söylemiyecektim ama kesinlikle kaydıda var herşeyi var yani satmak istemiyorum ama mecburum dediğim gibi askerlik söz konusu cebine para koyamıyorum lütfen ilgilenenler konuya yazarlarsa sevinirim.

zahittaysi

Üye
merhaba kardeş ben alıcıyım görüşsek iyi olacak

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Ender Ayanoğlu seni msn listeme ekledim. Ankaradayım görüşelim. İstersen cep no ver...

sencelik

Üye
umarım satarsın Alllah yardımcın olsunda piyasa katledildi ekim ayında 1800 tl ver al şimdiye 400 tlye sat lanet olsun ya.4 te 1 fiyatına sat telefonu almaz olaydım keşke.

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
bu yazıyı görseydim parayı harcamazdım n 97 i alırdım senden

KarizmaTurk

KarizmaTurk

Üye
Telefoncuyum ben arkadaşım. Mail adresim ve irtibat numaram var. Bana bir ulaş alayım cihazını.

darKGuitarisT

Üye
Ben almayı planlıyorum ama çin malı vs. orjinal olup olmadığından şüpheliyim yani 0'ı 1200 tl olan bir telin 2 ay kullanılmış olupta 400 'e satılması biraz gairp geldi. Birde arkadaş bana ağrı-doğubeyazıtta oldğunu söyledi orada böyle çakma telefonlar çok çok fazla güvenemedim açıkçası :S siz ne diyorsunuz ?_

serkankay

Üye

Arkadaşlar daha 2 ay önce almış bulunduğum n97 çok ileri derecede paraya sıkışmam neticesinde satışa çıkarmış bulunuyorum.

Kutusu ve Tüm Akesuarları elimde bulunmaktadır hiçbir şekilde sorunuda bulunmamaktadır.Kesinlikle satmayacaktım fakat çok özel nedenlerin bulunması nedeniyle satışa çıkarmak zorunda kaldım çok çalışıp yeni aldığım telefonu özellikle bu fiyata satmak gerçekten çok zor.

Pasaport kaydı yapılmasına gerek yoktur, Kesinlikle çakma değildir Orjinal ve dediğim gibi kutusu herşeyi elimde bulunmaktadır.Normalde bu fiyata pazarlık payı bulunmaz ama yinede mecburen pazarlık payı bulunur demek zorundayım.

Fiyat = 400 TL
MSN Ulaşım = [email protected]

Ulaşmak isteyenler görüşmeye açık olduğumu belirtmek isterim.

Güven konusunda kimlik bilgime kadar hertürlü bilgimi verebileceğimi belirtmek isterim ikametim İstanbuldur fakat şuanda ankaradayım oraya gelemiyorum almak isteyenlerin bilgisine sunulur.

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar Kardeşim Askere gidiyor o yüzden fiyatı çok indirdim yemin ederim bundan fazla indiremem neden söylemiyecektim ama kesinlikle kaydıda var herşeyi var yani satmak istemiyorum ama mecburum dediğim gibi askerlik söz konusu cebine para koyamıyorum lütfen ilgilenenler konuya yazarlarsa sevinirim.

Piyasa fiyatı bu kadar yüksek bir telefonu yurt dışı olsada telefoncular daha yüksek fiyata düşünmeden alırlar sanırım hiç bir yere sordunuz mu? Ne fiyat verdiler?

darKGuitarisT

Üye
Piyasa fiyatı bu kadar yüksek bir telefonu yurt dışı olsada telefoncular daha yüksek fiyata düşünmeden alırlar sanırım hiç bir yere sordunuz mu? Ne fiyat verdiler?

Ya bende anlamadım gayet temiz diyor 2 ay kullandım diyor en azından en azından 600-700 'e alır telefoncular 400 bana bir bit yeniği var gibi geldi :S

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Ya bende anlamadım gayet temiz diyor 2 ay kullandım diyor en azından en azından 600-700 'e alır telefoncular 400 bana bir bit yeniği var gibi geldi :S
paraya sıkışmış ne yapsın para lazım diyo okuduysan valla kardeş para olsa ben alırdım ama para yok :hmmm

Noks

Noks

Üye
yok kardesim kesin bi sorunu wardır.

LieX

LieX

Üye
biri alsın görek ne sorunu varmıs :kop::ehe:ehe:naughty:

xaneon

Üye
ekledim konusalım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt