n95 8gb silme tuşu problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Flashtecker

Flashtecker

Üye
    Konu Sahibi
n95 8gb silme tuşu problemi
slm arkadaslar telefonumda silme (C) tuşu bazen çalışmıyor. Telefonu kapatıp açtığımda düzeliyo, bazen yeni açtığımda da çalışmıyor. Ayrıca kod girdiğimde örneğin *#06# yazıyorum ekrana imei gelmiyor. Bu nu da aynı şekilde telefonu kapatıp açıyorum ve düzelmiş mi diye kontrol edıyorum.

İçinizde bi fikri olan var mı telefon hackli.​

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Böyle bir sorunu ilk defa duydum tuşta problem olblr dye düşünüyorum ama

Flashtecker

Flashtecker

Üye
    Konu Sahibi
tuşlarda problem yok maesef yazılımsal bı sorun gıbı sanıyorum

--------------- Ekleme ---------------

bi fikri olan yok mu tabi formattan baska

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Hard format at bakalım.

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
evet bende de olmuştu aynısı .. tek çözüm format

Flashtecker

Flashtecker

Üye
    Konu Sahibi
telefonu hack yaptıktan sonra ortaya çıktı bu sorun. format attıktan sonra sızce hack yaparken ne yapmalıyım kı aynısı tekrar olmasın.

Flashtecker

Flashtecker

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar dedığınız gıbı format attım ve yenıden hack yaptım telı ve aynı sorunlar suanda gozukmuo ancak bu seferde telden uygulamayı kaldırdığımda sımgesı olduğu yerde duruyo :) benım tel hacklanınce bı hos oluo sanırım dengesı bozuluo bıraz :)

rapman

rapman

Üye
eski 7610 telefonumda da olurdu arada c tuşunun çalışmadığı menü tuşunun çalışmadığı vs problemler.dediğin gibi,telefonu kapatıp açınca düzeliyordu.

Flashtecker

Flashtecker

Üye
    Konu Sahibi
doğrudur. ben oncekı versıyonda hack yaptıgımda sorun olmamıstı. versıyon guncelleyıp hack yaptım bu sefer bole ufak tefek sorunlar oldu.

--------------- Ekleme ---------------

silme tusunun calısmaması sanırım slide helper programından kaynaklanıyordu. programda geri arama tuşu dıe bı secenek var. orda silme tusu secılı gozukuyordu. değiştirdim ve sımdı o sorunum yok. formattan sonra farkettım bunu. program sureklı acık oldugundan c tusu gerı arama ozellıgı atanmıs olarak algılıyordu sanırım. ondan dolayı c tusuna bastıgımda sılemıyordum.

darknessidea

Üye
bende de aynı sorun vardı. n95. tamamen slidehelperdan kaynaklı. geri arama tuşu olarak "c" yerine "..." işaretleyince sorun kalmadı.

Flashtecker

Flashtecker

Üye
    Konu Sahibi
sorunun kaynağı tam olarak anlaşıldı o zaman. yardımcı olan herkese cok tskler.

kral7731

Üye
evet arkadaşlar sli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt