cezad
Üye
-
Konu Sahibi
-
Halbüki N95 8GB nin şarjının daha fazla gitmesi gerek normal N95 e göre
ne alaka 8 gb olmasıyla şarjın uzun gitmesi onu anlayamadım ??
arkadaşım adamlar özellikle büyük batarya koymak için kamera lens kapağını kaldırdılar. uyanda balığa gidelim dicem ama senin balıkla alakanda yoktur. normal N95 te 950ma batarya var 8gbte 1100ma batarya varne alaka 8 gb olmasıyla şarjın uzun gitmesi onu anlayamadım ??
ahanda rakadaşta vermişözelliklere bak (bekleme süresi)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
BUNLARIN BATARYASI BÖYLE.beyler bende n95 8gb var cok fazla kurcalamama ragmen 2 gun zor gitti sarji herkezdemi boyle yoksa sadece bendemi batarya flnmi bozuk cunku 10 gun once fln aldim...Yardimlariniz icin saol
Ama yüksek kapasiteli bataryası (2000MAH) var.Gittigidiyorda.Çokda iyi.10 gün şarjı gidiyoryani sonuçta bilgisayar gibi telefon 1 özelliği sadece internetten flash uygulamaları yapamıyoruz oda zamanla düzelir 4-4 lük telefon güzel bi batarya yapmışlar ama bize oynayanlara 1 gün gitmez yani telefonda sonuçta ne bilim usb şarj olsa ne bilim iyi gine ama teşekkürler bu n95 8gb için.
kardeş senin bataryanda problem var. ilk diş bittikden sonra diğerleri hemen bitiyosa batarya bozukdur.şahsen bendede n95 var ama fotoğraf çekerken bazen kaydırıyor foto net çıkmıyor. + gece yatarken şarjını dolduruyorum günde yaklaşık 120-130 msj laşıyorum akşam üzeride yarım saat oyun oynayınca şarjı bitiyo tekrar şarja takıyorum. ve şarj göstergesinden 1 tanesi düşerse yarın saat içinde şarjı bitiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?