n95 8gb sarj sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

cezad

Üye
    Konu Sahibi
n95 8gb sarj sorunu
beyler bende n95 8gb var cok fazla kurcalamama ragmen 2 gun zor gitti sarji herkezdemi boyle yoksa sadece bendemi batarya flnmi bozuk cunku 10 gun once fln aldim...Yardimlariniz icin saol

Throndor

Üye
Fazla kurcamamamakdan kastın needir ona bağlı. Günde 2 saat kadar mp3 dinliyorum, gece açık, hergün en az 1 saat gereksiz uğraşıyorum aletle.. Benimki de 2 günden biraz daha fazla gidiyor

vavuli

vavuli

Üye
Halbüki N95 8GB nin şarjının daha fazla gitmesi gerek normal N95 e göre

ouzz2007

ouzz2007

Üye
telefon elimden dusmuyor 1 gun dayanmıyor ne yapmam gerek hic ellemedende bırakamıorum 1.aldgm n95 8gb tusları ses çıkarmıordu ama suan çat çıt çıkıor mesala saat 2 bn telde foruma bakıorum :p

aspawa21

Üye
Fazla Kurcalama Kamerayı Fazla Kullanma Müzik Fazla Dınleme 2 Hoparlor Var Ekran ışıgını Düşür

ouzz2007

ouzz2007

Üye
yani sonuçta bilgisayar gibi telefon 1 özelliği sadece internetten flash uygulamaları yapamıyoruz oda zamanla düzelir 4-4 lük telefon güzel bi batarya yapmışlar ama bize oynayanlara 1 gün gitmez yani telefonda sonuçta ne bilim usb şarj olsa ne bilim iyi gine ama teşekkürler bu n95 8gb için.

enigma

enigma

Üye
ne alaka 8 gb olmasıyla şarjın uzun gitmesi onu anlayamadım ??
arkadaşım adamlar özellikle büyük batarya koymak için kamera lens kapağını kaldırdılar. uyanda balığa gidelim dicem ama senin balıkla alakanda yoktur. normal N95 te 950ma batarya var 8gbte 1100ma batarya var:box bilmiyosak bilmediğimiz şey hakkında bilgi veriyormuş gibi yapıp bilgiye ihtiyacı olanın bildiğinide unutturmayalım

özelliklere bak (bekleme süresi)

ahanda rakadaşta vermiş

ilhan3451

Üye
beyler bende n95 8gb var cok fazla kurcalamama ragmen 2 gun zor gitti sarji herkezdemi boyle yoksa sadece bendemi batarya flnmi bozuk cunku 10 gun once fln aldim...Yardimlariniz icin saol
BUNLARIN BATARYASI BÖYLE.
Ama yüksek kapasiteli bataryası 2000MAH var.Gittigidiyorda.Çokda iyi.10 gün şarjı gidiyor

--------------- Ekleme ---------------

yani sonuçta bilgisayar gibi telefon 1 özelliği sadece internetten flash uygulamaları yapamıyoruz oda zamanla düzelir 4-4 lük telefon güzel bi batarya yapmışlar ama bize oynayanlara 1 gün gitmez yani telefonda sonuçta ne bilim usb şarj olsa ne bilim iyi gine ama teşekkürler bu n95 8gb için.
Ama yüksek kapasiteli bataryası (2000MAH) var.Gittigidiyorda.Çokda iyi.10 gün şarjı gidiyor

detanete

detanete

Üye
nokianın pilleri dandik bencede hep birşeyler eksiktir telefonlarında ama pil sorunu her zaman olan bi sorun

careem

careem

Üye
çok uzun zamandr n95 8gb kullanıyorum ilk zamanlar bend eçok kurcalardım 1.5 gün anca giderdi halen oynarım oyun oynarken müzik dinlerim arada mesaj yazar sora devame derim 2 gün rahat gider sıkmayın canınızı tel.de hiçbir sorun yok bi köşeye bırakın hiç ellemeyin 250 saat sora anca kapanır daha noolsn :) eğer şarzın uzun gitmesini istiyorsanız bluetoothu açık bırakmayın gereksiz programları kapatın fazla gereksiz programda yuklemeyin noolur noolmaz görünüm ayarlarından ışık şiddetini biraz kısın bekleme süresini filan kısın biraz 2 gün rahat idare eder sizi :)

ayrıca nokianın pilleri dandik olabilir ama n95 8gb için böyle birşey geçerli değil arkadaşım bekleme süresi 250 saaat konuşma süresi 5 saat olan baska bi nokia modeli varmı ? ;)

pardon bu arada 250 değil 280 saat :)

son olarak http://www.maxicep.com/cep-telefonl...-tarafimca-denenmistir-on-izlemeli-95383.html burda gösterilen ayar ilede şarzınızın süresini uzatabilirsiniz

erimss

erimss

Üye
ekranın ayarlarından ışığı biraz kısarsanız şarj ömrünü biraz uzatabilirsiniz :oke:

erhanfbfbfb00

Üye
bende n95 8gb kullanıyorum şu an tatilde olduğum için 4 gündür wifi, gps özelliğini hiç açmadım günde 1 saat civarı konuştum ve ara sıra msj yazdım ve 4. gün oldu şarj göstergesi yarıdan biraz aşagı durumda şu an

messi_10

Üye
Düz N95 içinde 2000 mah bataryalar var alın kullanın N95 8gb camera olarak N95 ten kötü N82 2sinden de iyi camera olarakta flash olarakta

messi_10

Üye
Bu arada N95 in konusma süresi 6.5 saatmiş 8gb ın 6 saat:D

grossefox

Üye
şahsen bendede n95 var ama fotoğraf çekerken bazen kaydırıyor foto net çıkmıyor. + gece yatarken şarjını dolduruyorum günde yaklaşık 120-130 msj laşıyorum akşam üzeride yarım saat oyun oynayınca şarjı bitiyo tekrar şarja takıyorum. ve şarj göstergesinden 1 tanesi düşerse yarın saat içinde şarjı bitiyor...

t4r1k

Üye
şahsen bendede n95 var ama fotoğraf çekerken bazen kaydırıyor foto net çıkmıyor. + gece yatarken şarjını dolduruyorum günde yaklaşık 120-130 msj laşıyorum akşam üzeride yarım saat oyun oynayınca şarjı bitiyo tekrar şarja takıyorum. ve şarj göstergesinden 1 tanesi düşerse yarın saat içinde şarjı bitiyor...
kardeş senin bataryanda problem var. ilk diş bittikden sonra diğerleri hemen bitiyosa batarya bozukdur.
ayrca bnde telefonu cok kullanırım arada bir muzik dinlerim ama genelde mesajlaşırım. gunde en az 100 mesaj çekerım ortalama 150 200 gunde ve akşamı zor ediyorum. ve batarya bitmeden telefonu sarj etmemeye ozen gosterıyorum. ve sms bitince 1 hafta 10 gun sms yapamayınca anladımkı bataryada problem yok telefon batarya zayıf demeye başladıkdan sonra o zayıf batarya 1 gün idare ediyor. düşünün yani

nnevzatt112233

Üye
arkadaşım n95 im var bende 2 gün gidiyor batarya n95 8gb 6f batarya oluyor n95 5f senn telefonda bişi yok gocaman 2 hoparlor var 5 mp kamera var tabi gider okadar bana 10 gün yertecek kadar lazım diyorsan git telefoncuya sana bataryası uzun olan telefon versin

eeed haklısın benimde öyle alıyor haa bide bataryan çakma ise onjdan da olabilir bnm eski batarya çakmaydı 6 saat anca idare ediyordu:D

Takipçi Satın Al

Üst Alt