Telefon Tavsiyesi n95 8gb mı? - yoksa - sony ericsson c905 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Hanngisi

• NOKİA N95 8GB

Kullanılan: 43 53.1%
  • Sony Ericsson C905

Kullanılan: 38 46.9%

• Kullanılan toplam oy
    81
.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
n95'in tek +'sı symbian oLması..c905'inde kamera yönünden daha iyi oLması..

kartal8240

Üye
N95 ve N96 ikisinide kullandim n 95 te pilin cabuk bitmesi haricinde bir sikinti yasamadim n96 daha iyi olur diye onu aldim pili dahada cabuk bitiyor normal kullanimda hicbir uygulama kullanmazsan 1 gun omru var ve ayrica her iki nokiada cok yavas biraz yogun kullanimda donma ve takilmada yapiyor

Su anda C905 VE Blackberry kullaniyorum
Blackberry,nin nerdeyse mini bir laptop tan farki yok
C905 te hemen hemen N95 ozellklerinin aynisi var hatta 8.1 cam. ile fazlasi bile var WIFI ve dahili GPS C905 tede mevcut tek fark c905 java n95 symbian

Su anda kullandigim c905 ve Blackberry den cok memnunum ve birdahada kolay kolay nokia kullanmam
Bende eskiden Nokiaciydim ama bu aralar Nokia rakiplerine gore teknoloji bakimindan baya bi geride

tahsin_007

tahsin_007

Üye
trabikide nokia c905i kullanıyom çok berbat bir telefonu kullanım bana yurtdışından geldi çok zor navigasyonda çok kontör gidiyo wi fi kullanmak ölüm kamera çekimlerinde şarzı çok çabuk bitiyo kızağı lakırdıyo yani c905i hiçte uzun ömürlü bir cihaz değil jawadan başka program desteklemiyo kullanımı msj yazımı ve wp tarayıcısı berbat onun için hemen satıp 5800 nokia aldım nokiadan çok memnunum ücretsis navigasyon programıyla istediğim zaman ücretsiz bağlanıyorum nokiadan başkası yalan nokianin 8 gp hafıza kartı 40 lira se nin h kartı 1gp liği 30 lira yani se nin burda parçasını bulamazsın satmaya kalksanda telefoncular se almıyo