Telefon Tavsiyesi Sony mi LG mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

brakblgin

Üye
    Konu Sahibi
Sony mi LG mi ?
Arkadaşlar artık androide geçmeyi düşünüyorum yeni telefon alıcam ama kararsızım. Aklımda Sony Z1 Compack ve LG G2 var hangisini alsam artıları eksileri nedir tavsiyeleriniz nedir yardımcı olursanız sevinirim

Invoke

Invoke

Üye
Sony.

(Böyle başlığa böyle cevap)

-------

Tamam, neyse...

----

Boy farkı var. En büyük mesele bu. Ciddi fark var. 5.2" , 4.3" Buradan seç öncelikle.

Z1C kamera olarak öne çıkabilir, ufak boyut taşıması kolay olabilir ama büyük ekranın zevki başkadır ve kullanım açısından da ne kadar büyük o kadar rahat, bir internet tarayıcısı kullanırken düşün mesela ya da film izlerken...

Neyse...

Hafıza kartı var Z1C'de. Z1C'de daha ufak daha kutu gibi ve daha kaliteli olduğundan daha dayanıklı olabilir ama bu düştü mü kırılma olayı biraz da kısmet. Açıya göre zemine göre vs değişir. Her cihaz dağılabilir.

Son düzenleme:
2495243

2495243

Kapalı Hesap
Oyun film video agirlikliysa lg dayaniklilik tasarim gosteris ise sony

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Boyut farkına bak. İkisi de yüksek performanslı cihazlardır. Yukarda yanlış bilgi verilmiş onu düzeltiyorum. Z1 Compact Sony'nin ilk IPS ekranlı Xperia modelidir. Ekranı Z'den de Z1'den de kalitelidir. Ayrıca Bravia Engine 2 ve Triluminos ekran ile de kalitesini pekiştirmiştir. Z1Compact, Z2, T2 Ultra ve T3 modellerinde IPS ekran vardır, ancak bu modellerin dışındaki modellerde TFT ekran vardır ve TFT'yi pek tavsiye etmem. Büyük ekran istiyorsan G2 al derim. Ama genel olarak boyut sıkıntı değilse Sony derim. 4.3 inch de neticede aşırı küçük bir ekran boyutu değil su geçirmemezliği, 20.7 mp kamerası, tasarımı, kasa kalitesi ile bence bir adım önde. Son olarak iki telefon da üzmez seni.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
Triluminos, panel tipi değil. Diğerleri de bildiğimiz tft yani ama evet eski modellere göre daha iyi renk sunuyor.

Ama evet doğru diyorsun. Z1c de ıps kullanmışlardı. :D
Eyvallah, düzenledim vatandaş aşağıyı okumaz falan, yanlış bilmesin. :D

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108
mürteza16

mürteza16

Üye
Sony.

KayraBey

KayraBey

Üye
G2

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
G2 alırdım şahsen :hmmm

Invoke

Invoke

Üye
Z1C. :pro:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Z1 al hepsinden iyi

brakblgin

Üye
    Konu Sahibi
Z1 aklımdan geçiyor ama çok pahalı bana göre 2 binden şağı yok öğrenciyim bu yaz çalışıp kazandığım parayla alıcam çok kararsızım

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Z1 aklımdan geçiyor ama çok pahalı bana göre 2 binden şağı yok öğrenciyim bu yaz çalışıp kazandığım parayla alıcam çok kararsızım
z1 alırsan 3 4 yıl rahat edersin almışken en iyisine al bence.

shooter9112833

Üye
:zong:Sony ama Lg istiyorsan nexus

0MG90

0MG90

Üye
Kesinlikle Z1C

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye

kardeş bende çalışıp şu 3ay yaz tatinlinde 2000 tl biriktirip telefon alacağım dediğin gibi 2000 aşağısı akıllı telefon değil yarım akıllı telefon eğer bütçen daha az ise nexus 5 veya lg g2 bakabilirsin iki telefonda seni pişman etmez bu arada sony lg diye konu başlığı olmaz ben nerden bileyim lg g3 diosundur sonyde z1 diosundur bilemiyiz birde bütçeni ve telefondan istediklerini yazarsan sana daha iyi yardımcı olabiliriz kardeşim eğer z1 istiyorsan hepsiburada.com inidirim oluyor siteyi takip etmeni öneririm birde çok iyi telefon olsun bana 4-5 yıl gitsin diyorsan 2000 tl altına pek bakmıyacaksın birazdaha biriktirip eylül-ekim gibi almalısın bence ozamana kadar birçok telefon çıkacak (z3,note4,iphone6 gibi) eğer bu telefonlara bütçen yetmezze z1 gibi alt model telefonlarında fiyatıda düşmüş olur

brakblgin

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bende çalışıp şu 3ay yaz tatinlinde 2000 tl biriktirip telefon alacağım dediğin gibi 2000 aşağısı akıllı telefon değil yarım akıllı telefon eğer bütçen daha az ise nexus 5 veya lg g2 bakabilirsin iki telefonda seni pişman etmez bu arada sony lg diye konu başlığı olmaz ben nerden bileyim lg g3 diosundur sonyde z1 diosundur bilemiyiz birde bütçeni ve telefondan istediklerini yazarsan sana daha iyi yardımcı olabiliriz kardeşim eğer z1 istiyorsan hepsiburada.com inidirim oluyor siteyi takip etmeni öneririm birde çok iyi telefon olsun bana 4-5 yıl gitsin diyorsan 2000 tl altına pek bakmıyacaksın birazdaha biriktirip eylül-ekim gibi almalısın bence ozamana kadar birçok telefon çıkacak (z3,note4,iphone6 gibi) eğer bu telefonlara bütçen yetmezze z1 gibi alt model telefonlarında fiyatıda düşmüş olur
Bütcem 1500 tl. Telefonu genelde oyun, film, müzik, internet için kullanıcam lg g2de hafıza arttırılmıyor fakat otg var usb takılabiliyor ama sony z1 compacta ise su geçirmezlik var ama ekranı digerine göre küçük cok karışık kafam

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
Bütcem 1500 tl. Telefonu genelde oyun, film, müzik, internet için kullanıcam lg g2de hafıza arttırılmıyor fakat otg var usb takılabiliyor ama sony z1 compacta ise su geçirmezlik var ama ekranı digerine göre küçük cok karışık kafam

LG G2 32 gb modeli sana yeter hepsiburada.com da 1400 tl birde 50tl spigen armor alırsın mis gibi kullan z1 compat ne yapacaksın hergün suyamı giriyorsun hem z1cp ekranı kucuk lg g2 almalısın bence
z1 compact lg g2 g2 bayabir buyuk ve cervceveleri ince

• Beğen
Tepkiler: Dede
Invoke

Invoke

Üye
Z1C başka ya... @0MG90 :D

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye