z1 alırsan 3 4 yıl rahat edersin almışken en iyisine al bence.Z1 aklımdan geçiyor ama çok pahalı bana göre 2 binden şağı yok öğrenciyim bu yaz çalışıp kazandığım parayla alıcam çok kararsızım
@The Shadow sen söyle nexus mu yoksa z1Kesinlikle Z1C
Z1 aklımdan geçiyor ama çok pahalı bana göre 2 binden şağı yok öğrenciyim bu yaz çalışıp kazandığım parayla alıcam çok kararsızım
Bütcem 1500 tl. Telefonu genelde oyun, film, müzik, internet için kullanıcam lg g2de hafıza arttırılmıyor fakat otg var usb takılabiliyor ama sony z1 compacta ise su geçirmezlik var ama ekranı digerine göre küçük cok karışık kafamkardeş bende çalışıp şu 3ay yaz tatinlinde 2000 tl biriktirip telefon alacağım dediğin gibi 2000 aşağısı akıllı telefon değil yarım akıllı telefon eğer bütçen daha az ise nexus 5 veya lg g2 bakabilirsin iki telefonda seni pişman etmez bu arada sony lg diye konu başlığı olmaz ben nerden bileyim lg g3 diosundur sonyde z1 diosundur bilemiyiz birde bütçeni ve telefondan istediklerini yazarsan sana daha iyi yardımcı olabiliriz kardeşim eğer z1 istiyorsan hepsiburada.com inidirim oluyor siteyi takip etmeni öneririm birde çok iyi telefon olsun bana 4-5 yıl gitsin diyorsan 2000 tl altına pek bakmıyacaksın birazdaha biriktirip eylül-ekim gibi almalısın bence ozamana kadar birçok telefon çıkacak (z3,note4,iphone6 gibi) eğer bu telefonlara bütçen yetmezze z1 gibi alt model telefonlarında fiyatıda düşmüş olur
Bütcem 1500 tl. Telefonu genelde oyun, film, müzik, internet için kullanıcam lg g2de hafıza arttırılmıyor fakat otg var usb takılabiliyor ama sony z1 compacta ise su geçirmezlik var ama ekranı digerine göre küçük cok karışık kafam