Telefon Tavsiyesi Sony mi LG mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Kabız Civciv

Üye
soni gardaş soni

ali.clay

ali.clay

Üye
Z1 aklımdan geçiyor ama çok pahalı bana göre 2 binden şağı yok öğrenciyim bu yaz çalışıp kazandığım parayla alıcam çok kararsızım
kardeşim aynı şeyi bende yapacam inşallah. öğrenciyim kazandığım paranın büyük kısmını telefona yatırcam. Galaxy w ömrümü yedi artık :D
piyasayı bayadır takip ediyorum. z1 eylül ekime kadar rahat 200 lira düşer. çünkü z2 çıktı ve z3 cok fazla uzakta değil. ben z2 almayı düşünüyorum ben alana kadar zaten 2000 altında bulurum o telefonu.
internetten almayı düşünebilirsin. (ben öyle yapcam şahsen) hem ucuz oluyor hemde uğraşmıyosun en fazla 5 6 güne kapında oluyor. örneğin şimdi z1 1465 liraya gittigidiyor da var. bunun gibi fırsatları cimri.com dan takip edebilirsin.
bu cimrinin linki:
buda gittigidiyor'un :

özet olarak biraz sabret. ekim ayını bekle ve internetten bunun gibi fırsatları kaçırma. :evet:

0MG90

0MG90

Üye
1400 olanlar paralel ithalat. Bunu göz önüne alarak alın.

brakblgin

Üye
    Konu Sahibi
paralel ithalat ne oluyor

0MG90

0MG90

Üye
Kvk genpa brightstar vb tanınmış garanti firmaları değil tanınmamış garanti firmaları tarafından garantili yani

brakblgin

Üye
    Konu Sahibi
Kvk genpa brightstar vb tanınmış garanti firmaları değil tanınmamış garanti firmaları tarafından garantili yani
Hepsıburada.comda ithalatcı firma tarafından garantili diyor paralel mi yani

brakblgin

Üye
    Konu Sahibi
Anladım. Arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum güncelll

Takipçi Satın Al

Üst Alt