N95 8GB GÜNCELLEME YAPACAKLAR DİKKAT!!!!!!!!!.....Mutlaka Okuyun Lütfen!

Sponsorlu Bağlantılar

notend

Üye
Arkadaşlar 30.015 versiyonuna dönmek için nemesisle ithalat kodunuzu değiştirin (türkiye dışında bi ülkeyle) böylelikle telefonu yeniden güncelleştirin eski sürüme dönersiniz. fakat dil ingilizce kulanmak zorunda kalırsınız hack işlemi yapıp tekrar ithalat kodunu türkiye ile değiştirin yeniden güncelleştirme yapın. Ve arkadaşın birinin anlattığı eski hackly telleri yeniden hackleme yöntemini kullanın.
Not: 31.015 versiyonu sadece türkiye için çıkarılmış versiyondur

ghostrider38

ghostrider38

Üye
ya braderler ban bi yardım edin ingilizce bu türkçe olmuyor yenisini nasıl yüklerim

HÜSOLİNE

HÜSOLİNE

Üye
(31.0.015) sorunu kalktı artık şu an bütün uygulamaları yüklüyorum.sertifika varsa sorun yok

Thomd

Üye
Arkadaşlar n95 8gb kullanıyorum sertifika sorunu %50 ortadan kaldırdım vede güncelleştirmede yaptım dediğim gibi %50 bazı programlar yükleniyor bazıları yüklenmiyor biraz daha uğreşırsam başarıcam inşallah hadi hayırlısı

romantik

romantik

Üye
ben herşeyi yapabiliyorum güncelledim 3.15 oldu tel ama herşeyi yaptım sadece opda sitesinden sertifika alarak helloox2 ile çok basit oldu

credo79

credo79

Üye
Ben de geçen ay güncelledim ve Y sürücüsü metodunu kullandım. Eski versiyonda olduğu gibi sertifika sorunu yok. Bilginize..

tusubasa

Üye
bu dosyaya hac 2,02 ile ulasabılırsın tarih 11,07,2007 yapıp yukle modo doyasında buluman için ayarlardan hepsi one yaniaçık

imbat12

imbat12

Üye
Benim tel n79 güncelledim. Ama helloox2 ile hackledim.

djemre007

Üye
arkadaslar bende yaptim güncelleme scman diye bi pro var bildiginiz gibi ama calisiyo ve bende sorun yok önce navi calismiyordu simdi calisiyo sorunsuz deneyin isterseniz

hayro46

Üye
unceleme yaptım sorun oldu usb calısmyor ne yap lazım

gunay_26

gunay_26

Üye
Arkadaşlar ben güncelledim şu anki versiyon V 35.0.001 (11.11.09) oldu.Bende rom patcher yoluyla hackledim ve şuan herşeyi yüklüyorum

barombarom5858

Üye
xD bn ypmadm zaxd

feyzammm

feyzammm

Üye
benimki aynı versiyon ama hacladım hiç sorun yok

ertooth

ertooth

Üye
Kardeş bende senin versiyonun aynısı var.ben hack ledim telefonumu sana yardımcı olurum.özel den bana mesaj at sana nerde ve nasıl hack leyecegini söylerim

deli_gole

Üye
n95 8gb için yeni firmwre yayınlandı v35.001 buna güncelle ben güncelledim ve ondan sonra helloox2 yi sertifikalnadırıp telefona yükle ve ondan sonra herşeyi yükleyebilirsin....

dogangokce

dogangokce

Üye
valla hacı benim tel n80 internet edition verisiyonu v 4.032.0.38 hiçbişiy yüklenmiyo anca orjinal seyler lonalycatgames uygulamaları gibi güncel seyler sys içine girilmiyo bile bom bişiy normal n80lerde böle deel onlarada baktım ben gayet başarılı hack oluyo simdi sizi anlıyom aynı benim gibi oldunuz

recepkarabay

recepkarabay

Üye
hellox2 kurun yeter benimki 31.017 :D

borvek

Üye
Bende yapacaktım bu mesajı görünce vazgeçtim Allah sizden razı olsun

maleguard

maleguard

Üye
Hiç birşey yapamazsanız jaf ile downgrade yapın :oke:

ali78

Üye
ness programı ıle turkce yukleyeceğin sıteyı bul update oluyor ben yukledım guzel

Üst Alt