N95 8GB GÜNCELLEME YAPACAKLAR DİKKAT!!!!!!!!!.....Mutlaka Okuyun Lütfen!

Sponsorlu Bağlantılar

hamza271970

hamza271970

Üye
bu iki pro yu sertifikamdan geçirdim ilk önce HelloOX.sonra MapDrives._yükledim ve sonra tüm prog ları kulanmaya başladım:deal: x- ploreymiş instaler miş kes kopyala yapıştırmıymış unutum bile :heyo:ispanyol lara teşekürüm sonsuz bundan sonra nokia bokia :oke:ne versiyon verirse versin hazırım

nuri88423

Üye
evet arkadaşlar bende aldıktan sonra güncelleştirme yaptım bende pişmanım video kayıt yaparken yığın hafızaya takıla takıla kayıt yapıor ve kayıt bittikten sonrada izlerkende takılmalar belli oluyor...halen bir çözüm bulamadım..Ondan dolayı telefon hafızasına kayıtmak zorunda kalıorum orayada en yüksek kalitede 5 dk kayıt yapabiliyorum :S

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
valla kötü olmuş kardeşlerim sizin iş ya üzüldüm bende 5320 yi yenilemiyorum versionunu nolur nolmaz die..

M3L!H

M3L!H

Üye
Böyle durumlarda çok fazla araştırarak güncellenilmesi lazım.Aynı şey bizim arkadaşta da olmuştu.Nokia servisine gittik Nokia Türkiye'ye dilekçe yazdık ama cevap gelmedi. :( :S

eros1905

Üye
NOKİA N95 de aynı sorun çeşke biraz daha erken görseydim konuyu iyi olurdu 20.03.2009 Güncelleme yaptım

Halim harap

Sakın güncelleme yapmayın v31 sakat

kur

kur

Üye
evet dogru her guncellestirme:daha az free program demek
eski surum telefonlar degerlenecek..

SERSEL

SERSEL

Üye
Ya kardeşim bu nokia kadar adi bir marka varmı nedir bunlardan çektiğimiz bütün dünyaya telefon pazarlıyorlar milletin elinde olan bir telefon zevki var oda hack olayında versiyon güncellemeyle yok olup gidiyor birdaha nokia almıyalım ıphone alıcam ona hiç bir telefon rakip olamaz bu nokianın sahibi yahudi bunlar milletle böyle dalga geçer gözlerini hırs bürümüş haksızda değilim heeeeeeee ne söylesem azdır

--------------- Ekleme ---------------

Ya versiyon at ama .y. Klasörü varya araya sys .bin .içine installer exe yi koy sonra güncelle

ohhhtay

Üye
dostum onun çözümü bulundu yaaa

kaan0

kaan0

Üye
ya şu nokia ne istiyo bizden ben de güncelledim şimdi 1000 pişmanım...

zenderim

zenderim

Üye
üzülmeyin eski versiyona dönün olsun dert etmeyin

muhtarturk

Üye
Arkadaşlar sizi bilmem ama ben Nokia N958GB telefonumu birkaç kez güncelledim Hiç bir sorun yaşamıyorum.Sertifika sorunun na gelince Sertifika sorunu tarihe göre gerçekleşiyor.Çünkü yüklenen programların sürüm tarihi ya eski yada yenidir.Çözüm olarak biryıl hatta ikiyıl bazende hem yıl hem ay olarak değiştirmeniz gerekiyor.Bazı programlar mesela 2007 nin filan ayına denk gelmektedir.Güncelleme için ise her model telefonun Türkce dil kodunu iyi seçmek ve belirlemek gerekir.Birdefa doğru kodu bulup güncellerseniz aynı kod her zaman geçerli oluyor.Bende böyle

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Sen hiç Unsigned bir uygulamayla karşılaşmadın galiba , Süresi geçmiş sertifika başka , Unsigned uygulama bambaşka bir olay..

BOZO11

BOZO11

Üye
bende güncelledim ama dediğinizgi arkadaşlar

celllat

Üye
Protochıp kardeşim benim , millete diyorsun yazdığımı okumuyosun diye, benim yazdığımı asıl sen okumuyosun!!!!... Bizler güncellleme yapan mağdurlarız, sen güncelemeyi tarif ettiklerinden sonra yapın diyosun benim güzel kardeşim...bizim konu iş işten geçmişler için bi çaren varsa seni dinleyelim sonuna kadar... Arkadaşlar hala aramaktayım ama 31.0.015 versiyonu halen hacklenemiyor maaaaaaleseeeffffff.... çıldırmamak içten değil neden böyle bir aptallık yaptımki sanki windows xp kullanıyorum ne güncelleme yaparsın ah kafam ahhhhh...ahhhhhh...

protochip in dediği yontem doğrudur.
ben de onun dediği yontemi yapamadan telefonumu yeni vers. yukselttim yanlışlıkla.
ama sertifika alıp drakarius adlı proyu sertifikalandırıp hemen y:surucusune sys:bin klasorunu yukledim ve o gun bu gundur telefonum hackli butun iş sertifika almakda.sertifikanızı alın bilgidsayarınızda drakariusu sertifikalandırın ben yaptım cok araştırdım ve buldum.

artunç

Üye
ben yaptım opda dan sertifika aldım hellox porsunu sertifikalandırdım rom pacheri yükledim ve her klasörü açıyırum

--------------- Ekleme ---------------

ben yaptım opda dan sertifika aldım hellox prsunu sertifikalandırdım rom pacheri yükledim ve her klasörü açıyırum

kurtbey36426

Üye
ben guncelledım oyun programları yukluyor kardesler
yalnız guncellemesırasında hata yapmıs olmayın tekrar deneyın ıyı olur tavsıyem

storm_46

storm_46

Üye
Evet arkadaşlar aynı hataya ben de düştüm versiyonu mecburen yükseltmek zorun da kaldım.:(Eski versiyon da Orjinal mp3 player düzgün çalışmıyodu ,attığım müzik dosyaların görmüyo ya da bi kısmını görüyodu. Bu yüzden Yeni versiyon (31.0.015)'i yükledim ve yüklediğime pişmanım.Genelde uygulamaların çoğun da hata veriyo, uygulamalarda sistem hatası vs diyo.Şimdiden eski versiyonu mu ozledim.:(:agla...

guardian_cj

Üye
beyler hellocarbide 1.02yi googleda artarın kurun benim tel de n82 v 31.0.016
onunla hackledim bende
ama tabi öncesinde 2MapDrive_yyi yükleme işlemini yapın

HarryPersy

Üye
tşkler calısmaların guzel...eline saglık ..

SERSEL

SERSEL

Üye
Yakasrdeşler opdadan sertifik aa alın 1 gün beklersiniz cer ve dosyası ama opda sitesi üyelik istiyor mutlaka üye olun (mobil signeri indirin) sonra( hellox 3 indirin) helloxu mobil signerle telefonunuzda imzalayın sonra hellox telefonda 2 tane olur sis halde siz .sisx olanı yükleyin sonra hellox u çalışjtırın o herşeyi halledidyor

Üst Alt