N95 8GB GÜNCELLEME YAPACAKLAR DİKKAT!!!!!!!!!.....Mutlaka Okuyun Lütfen!

Sponsorlu Bağlantılar

guvenkaya

guvenkaya

Üye
vallahi ben 10 tane n95 8gb turkce yapip son versiyonu yukledim 31.0.015 hic bir sorun yok uygulama yoneticisinde sertifikalara izin verdirdim burdaki xplorer haric hepsini sorunsuz yukluyor

emr777

Üye
    Konu Sahibi
GUVENKAYA nickli kardeşim, merhaba!.. Biz burada mağdur olduğumuzdan bahsediyoruz ve herkesten yardım almak için bu platformda paylaşıyoruz, derdimize derman olacak arkadaşlara sonsuz şükranlarımızı sunucaz ama sen ben hallettim hatta 10 tane birden telefonuda yaptım hallettim deyip kaybolmuşun neler yaptığını, nasıl yaptığını anlatmadan gitmişin:nono:, bu olmaz bize anlatmalıydın çözümü nasıl yaptın?:deal: Neyse; -aferin güle güle kullan demekten başka çare yok sana ne diyelim canın sağolsun!!! Bu arada arkadaşlar konuyu açan arkadşınız olarak olayın bilinciyle hergün aramaktayım ama halaaa inanın bulamadım, keşke dedirtmesin Allah derler ama neredeyse onuda dicem artık... nerden güncelledim şu versiyonu uf yaa...

envermeric

envermeric

Üye
bi madurda benim ama yapcak bişiy bulamadım. inşaallah bi çözüm vardır

muzaffer1989

Üye
arkadaşlar nette biraz araştırırsanız N82 ve N95 için v31 hack yöntemleri mecvut yeni çıktı...

GoDLoVe

GoDLoVe

Üye
arkadaşlar az sakin olun bi şey sölicem.bnm arkadaşımda var n95. o yazılım attım demişti bilmiyorum ne kadar doğru... ama eğer gerçekten attıysa 6120 classic var bnde onu hacklerken yaptıklarımın aynısını yaptım...yani önce secman i yükledim.sonra da c/sys/bin klasörüne installserver.exe ( os 9.2 ler için ) dosyasını attım ve telefon hacklendi.yükleyemediğim programları oyunları vs herşeyi yükleyebiliyoruz.örneğin cclock ekran koruyucu olan saati ilk denemede yükleyememişti hata vermişti.ama bunları yaptım hackledikten sonra herşeyi yüklüyo bilgilerinize sunulur....haberiniz olsun....galiba os 9.2 ler için olan installserver.exe dosyası işi bitiriyo..isterseniz bi deneyin belki olur...eğer olursa arkadaşlardan haber bekliyoruz....sonuöları bildirirseniz sevinirim.....KTÜ FATİH EĞT.FAK.

kilic ali

Üye
:aglaN95 8GB yeni sürüm güncellemesini (31.0.015), sakın yapmayın, hiçbir yeni değişiklik olmadığı gibi sertifikalandırmada kullanılan (hackleme işlemlerinde) hiçbir programı çalıştırmıyor.. Sys dosyasına erişim kesinlikle mümkün değil... Gece yarılarına kadar uğraştım ve aratmadığım yabancı site kalmadı onlarda da yok umarım kısa zamanda bunada bir çözüm bulurlar yoksa yandım telefon belleğim bomboş hiçbir uygulama yükleyemiyorum, bu sertifika gerçekten başa bela....Ben güncelleme yaptım ve şu an çok büyük pişmanlık duyuyorum....:agla:agla:agla
umarım çaresini bulursun uyarın için teşekkürler ben de tam yapacakken bağlantı kesildi rasgele okuyim demiştim :bilmem:

cetin61

cetin61

Üye
ARKADAŞLAR BENDE E51 VAR BENDE GÜNCELLEME YAPTIM SONUÇ KÖTÜ OLDU HİÇBİR UYGULAMA YÜKLEYEMİYORUM ÖNCEDEN SECMAN OLUYORDU AMA ŞİMDİ MALESEF..:agla:agla

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Ne diyelim arkadaşlar büyük geçmiş olsun Ben n73 kullanıcısıyım ama N95 hack konusunu yakından takip edeceğim umarım bir çözüm bulunur:(

muzaffer1989

Üye
Ne diyelim arkadaşlar büyük geçmiş olsun Ben n73 kullanıcısıyım ama N95 hack konusunu yakından takip edeceğim umarım bir çözüm bulunur:(
bende takip etmiyorsun çünkü bir çözüm uzun zamandır var:oke:

frozenonyou

Üye
bnde uff ya cok kooldu sakin update yapmayin

muzaffer1989

Üye
diyorumki N95 ve N82 v31 için HACK YÖNTEMİ VAR ARKADAŞLAR NETTE ARAŞTIRIN

levent_77

Üye
walla kardesler hepınıze gecmıs olsun gecen bende versıyon guncelledım tlfn bı açıldı turkce dıl yok olan versıyon 30.0.018 neyse kvkda arkadas var gel halledelım dedı tabı tlfn spot sğlsun hemen yaptı eskıye nazaran tlfn su an çok hızlı hepınızı anlıyorum aynısı olunca ağlamaklara gelmıstım yaa

rroyy

rroyy

Üye
Sistem modifikasyona konuyu açtım. Onaylanıp yayınlanır ise isterseniz hacklersiniz isterseniz programlarınızı kendiniz imzalarsınız. Çok kolay ve geçerli bir yöntem ben hack olayını dneedikten sonra tekrar formatladım telefonu ve kendi sertifikalarımla imzalayarak kurdum programları. Hackli telefona ihtiyacım yok zaten kullandıgım 6programın 4u opensigned uyumlu diger 2sinide konuda anlattıgım yontem ile imzaladım ve kullanıyorum. İllede hackli olsun diyorsanız bakacağınız konu yine odur.

cennet akın

Üye
slm arkadas lar ne oldukı nıye guncellemeyım yenı versıyon daha ıyı ben de bı soru n yok guzel calısıyor

vassili29

Üye
abi ben hackledim versiyonu güncelledim ama gayet güzel çalişiyo eski sürümün 20.0.016 idi ama eskisinden daha iyi çalişiyo şimdiii
siz neden böle bi sorunla karşilaştiniz sadece yükleme sırasında bi sorun olursa yada kesinti o zaman sorun olur diye biliyorum

mdirim

mdirim

Üye
armadaslar bunun cözümü bulunmadımı? halen telefonun hiç bi özelliğini kulanamıyorum sorun cözen varsa yardım ederseniz sevinirim

rroyy

rroyy

Üye
Daha çok beklersiniz cevabı çünkü çözümünü yazıyoruz resimler ekleyip açıyoruz konuyu 10kere denedik üstüne 3kere versyon yeniden yukleyıp format attık halen hackli dedik nafile. Konuyu açmayan ben bişey silmedim diyorü, admin bekleyen konun yok diyor. Sizlerde çözümü yokmu diyorsunuz. Kime kızalım? Kime üzülelim? ...

Staffofevil

Üye
Pardonda ben bu guncellemeyi yaptim we pekalada hackledim.ayrica 2 tane hack yntemi war biri guncellemeden once yapilabilior we cok kolay..guncellemeddn snra yapilanda cok karmasik degil..burdada warmi bilmiorum ama hemen hemen butun forumlarda war..ayrica yeni wersiynda wlan cekim gucunde hissedilir bi artis war bi yenilik yok deme.
Ki ztn yalnis hatirlamiosam v31.0.0.16 da cikti updaterda

acelemyok

Üye
çözümü var,hatta butun forumlarda var.araştırın biraz

papix5

Üye
N95 8GB yeni sürüm güncellem
Bu farklı bir yöntem arkadaşlar diğer yöntemle hack yapamayanlar bunu deneyebilirler hemen geçiyorum anlatıma

1- MapDrivesv1.00DiskAdmin_abcd.sis dosyasını OPDA sertifikanızla sertifikalandırın...

2- Hack klasörünü E:\ ye kopyalayın...

3- MapDrivesv1.00DiskAdmin_abcd.sis dosyasını Telefon hafızasına kurun...

4- MapDrives uygulamasını çalıştırın...

5- Şimdi ise MapDrives' i uygulama yöneticisinden kaldırın...

6- SecurityManagerv1.00-BINPDA2008_unsigned uygulamasını kurun...

7- Uygulamaya girip Seçenek\Turn Plat. Security OFF üzerine 1 kez tıklayıp çıkın...

8- E:\Hack\sys\bin\altındaki installsevrer.exe dosyasını C:\sys\bin\ altına kopyalayın ...

Eğer tüm adımları dikkatle yaparsanız sorunsuzca hack işlemini yapmış olursunuzesini (31.0.015)yaptım hekledi gayet güzel herşey yüklüyom gayet güzel

Üst Alt