N95 8GB GPS Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
feaRneveR

feaRneveR

Üye
    Konu Sahibi
N95 8GB GPS Sorunu
İyi akşamlar beyler bayanlar benim bir sorunum var.. ne Nokia Maps'den ne de Garmin Mobile'den GPS cihazını çalıştıramadım. bekliyor saatlerce aranıyor taranıyor diyor ama bir türlü GPS bulmuyor?? Neyi yanlış yapıyorum. yada yapmam gerekenler nelerdir bir söyleseniz çok minnettar kalırım.

ediesel

Üye
Arkadaşımformdaki garmin mobile xt uygulamasını sana söylendiği gibi yükleyeceksin. Ama burda dikkat etmen gereken birşey var. Hem nokianın kendi uygulamasında hemde garminde aletin sinyali yakalaması için açık alanda 3 ila 5 dakka beklemen lazım. Yani bu işi kendi odanda bina içinde günyüzü görmeyen bir yerde yapıyorsan sittin sene sinyal alamazsın. Çık balkona ya da cam kenarına geç ve orda dene

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Arkadaşımformdaki garmin mobile xt uygulamasını sana söylendiği gibi yükleyeceksin. Ama burda dikkat etmen gereken birşey var. Hem nokianın kendi uygulamasında hemde garminde aletin sinyali yakalaması için açık alanda 3 ila 5 dakka beklemen lazım. Yani bu işi kendi odanda bina içinde günyüzü görmeyen bir yerde yapıyorsan sittin sene sinyal alamazsın. Çık balkona ya da cam kenarına geç ve orda dene

artı şebeke kullanmsına iznver 2kntr giderr ama hemen saniyesinde bulur.
Bide şunu fark ettim hareket halindeyken benim cahaz daha çabuk buluyor:ehe

yusuff06

yusuff06

Üye
anıl sana katılıyorum.araç ile hareket halinde sinyal bulması daha hızlıı

diamid

Üye
S.a benim telim 2 sn yede sinyal buluyor evin içinde bile uydu çekiyor 1 2 tane uydu gelmesi değil 4 5 tane gelip içleride doluyor hemen de yol tarifi alabiliyorum tek yaptığım çok ince bakır tel leyimledim telefonuma

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
anıl yeni farketmişsinde hareket halinde daha hızlı bulması normal sadece senin cihzda olmuyo:kop: herkeste öyle cihazların sinyali uyduya hareket ettikçe daha hızlı gidiyormuş öyle yazıyodu galiba yada duymuşmuydum ne :hmmm
nese amaaaan sonuç olarak arabada daha ızlı çekiyo:kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...