n95 8gb font .........

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aferin

aferin

Üye
    Konu Sahibi
n95 8gb font .........
arkadaşlar ben bi şey yaptımmmm
n95 8gb ıma font dosyası attım üstelik e:/resource/Fonts diye bi klasör oluşturupta onun içine attımmmm font değişti fakat artık telefonumu veri aktarma modunda pcye bağlayamıyorum çünkü yığın hafıza kullanılıyor
bende o kadar emeğimi hiçe sayıp format atayim dedim yığın hafızaya bide demesinmi kullanılıyor hafıza formatta atamadık yoknudur bunun çaresi

NOT:Lütfen neden yaptın yapılırmı falan demeyin.....:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
kardeş hard format atmayı denedinmi ?

eminmeo

eminmeo

Üye
arkadaşlar ben bi şey yaptımmmm
n95 8gb ıma font dosyası attım üstelik e:/resource/Fonts diye bi klasör oluşturupta onun içine attımmmm font değişti fakat artık telefonumu veri aktarma modunda pcye bağlayamıyorum çünkü yığın hafıza kullanılıyor
bende o kadar emeğimi hiçe sayıp format atayim dedim yığın hafızaya bide demesinmi kullanılıyor hafıza formatta atamadık yoknudur bunun çaresi

NOT:Lütfen neden yaptın yapılırmı falan demeyin.....:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur

bendede aynı sorun var, font magnifer die bir pro yükledim orjinal fonta döndü ancak yine bilgisayardan bağlanamadım proyu sildim eski fonta geri döndü, bide öle bi font amışım ki çok küçük gösterio yazı boyunu en büyük yapsam bile zor okunuyor lütfen yardımm edin:vur:vur:vur:vur:vur:vur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt