N95 8gb versiyonu güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pavilion

pavilion

Üye
    Konu Sahibi
N95 8gb versiyonu güncellendi
Arkadaşlar N95 8gb V 30.0.018 versiyonunu nokia software updater ile güncelleyebilirsiniz, (tel versiyonunuzu *#0000# yaparak öğrenebilirsiniz) ben yaptım çok büyük farklılık göremedim, bekleme modunda wlan taraması nın altına ovi, flickr gibi sitelere kolay erişim ve upload için bi menü daha yüklenmiş, ekran ayarlarında otomatik döndür seçeneği sayesinde sensör ile telefonun otomatik olarak yatay ya da dikey konuma göre ekranını kendisinin ayarlaması zaten bi önceki sürümde vardı, yine aynı. bu defa dönüşlerde bekleme yapmıyor ve sanki telefon biraz daha hızlanmış gibime geldi ama bunun muhtemel sebebi versiyon güncellemesinde format atılması diye düşünüyorum. Uygulamalara mynokia menüsü eklenmiş. başka da pek bi yenilik yok sanırım

Eğer güncelleme yapmayı düşünüyorsanız bikaç kritik noktayı hatırlatayım:

1)Bilgilerinizi kaybetmek istemiyorsanız: Yard.Programlar>Hafıza>seçenekler>tel.hafızasını yedekle yi seçin. versiyon güncelleme bittikten sonra yine aynı yerde bulunan ygn hafızadan geri yükle seçeneğini seçerek bilgilerinizi kurtarabilirsiniz.

2)Güncelleme sırasında telefonunuzu şarja takın eğer elektrik kesilirse ya da şarj biterse ya da herhangi bi sebepten dolayı güncelleme sırasında internet kesilirse, telefonunuz ciddi hasarlar görebilir (ki bu uyarıyı zaten yapıyor)

3)bu işlem internet hızınız ve bilgisayar konfigürasyonunuz gibi şeylere bağlı olarak 25dk ile 45dk arasında tamamlanıyor. önce 115mb lık bi dosya indiriyor daha sonra işlem başlıyor. bu indirme sırasında ve işlem sırasında telefonunuz kablo ile bilgisayarınıza bağlı bulunuyor. bu sırada tel kullanamıyorsunuz.
:oke:
 


tırcımico

Üye
:bye2:arkadaşlar merhaba herkeze selam siteye yeni katıldım n95 8mb telefonumu göncelledim v35.0.001 11.11.09 versiyon yazıyo tel de bir haftadır bir problem yok
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt