N95-8Gb Alırken Versiyonu Kaç Olmalı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aaallliii

Üye
    Konu Sahibi
N95-8Gb Alırken Versiyonu Kaç Olmalı?
Arkadaşlar 2. el bi N95-8Gb'yi en sonunda alıyorum. Benim daha önceden bir konum daha vardı. İşte bazı arkadaşlar "ölü pixel" olmamasına dikkat et dedi, başka bir arkadaşım "kızağı" iyi olsun dedi. Ben bunları kafama kazıdım. Ama bir de şu "v31" mi ne hacklenemiyormuş. Öyle birşey duymuştum. Acaba telefonu alırken bu meseleyi kafama fazla takmalı mıyım yoksa artık hacklenebiliyor mu? Yani telefonu "0" alıp ta versiyonunu kendim yükseltmiş gibi olsun istiyorum. Tüm programları sorunsuz bir şekilde açsın istiyorum. Bunu yapmak için v31'i hacklememiz mi gerekiyor ve hacklenmeden hiç bir program açılmıyor mu?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

--------------- Ekleme ---------------

up.

celibar

celibar

Üye
n95 8gb şuradaki bilgilere (www.maxicep.com/s60-3rd-sistem-modi...lara-hack-symbian-s60-3rd-and-5th-237008.html) göre v35'e kadar hacklenebiliyor.hack yapmadan imzalı(signed) programları yükleyebilirsin fakat programların çoğu imzasız(unsigned) olacağı için telefonu hacklemek zorunda kalacaksın.eğer imei'nle alacağın sertifikayla programları imzalayıp kurabilirsin.yine de bazı durumlarda sistem dosyalarına erişmek için hack gerekli olacak.telefonu kişiden alıyorsan muhtemelen hack dosyaları mevcuttur.

aaallliii

Üye
    Konu Sahibi
n95 8gb şuradaki bilgilere (www.maxicep.com/s60-3rd-sistem-modifikasyon-uygulamalari/helloox2-kolay-yoldan-tum-telefonlara-hack-symbian-s60-3rd-and-5th-237008.html) göre v35'e kadar hacklenebiliyor.hack yapmadan imzalı(signed) programları yükleyebilirsin fakat programların çoğu imzasız(unsigned) olacağı için telefonu hacklemek zorunda kalacaksın.eğer imei'nle alacağın sertifikayla programları imzalayıp kurabilirsin.yine de bazı durumlarda sistem dosyalarına erişmek için hack gerekli olacak.telefonu kişiden alıyorsan muhtemelen hack dosyaları mevcuttur.

Telefonu tanıdık bir telefoncudan alacağım. Ama sadece adı telefoncu telefondan anladığı yok :d:
O dediğin siteye girdim SignSISTool'u indirdim. Klasöre çıkardım fakat hata raporu geldi bilgisayara. Sağlam bir link var mı acaba?

aaallliii

Üye
    Konu Sahibi
Ya benim telefonumun versiyonu V20.0.016. Ama yine hiçbir porgramı yükleyemiyorum. Versiyonu 31.0.015 yapıp hacklemem mi lazım yoksa bu versiyonu hacklesem yeter mi? Bide sitede sadece versiyon 31'in hacklenmesi yazılmış versiyon 20 nasıl hacklenecek? Lütfen yardım edin arkadaşlar.:ah

up.

aaallliii

Üye
    Konu Sahibi
Çok sağol kardeşim :) İçimi rahatlattın valla. Elimde bu versiyon kalacak diye ödüm patlıyordu. Sertifika aldım şimdi imzalıyorum.

v20 yi hackledim. Sonra v35e yükselttim. (Sorunsuz bir şekilde). Tekrar v35i HelloOX2 ile hackledim. Bu sefer X-plore'yi yükleme çalıştığımda yükleyemedim. Ayrıca N-Gage yazan yer de yok. Bir de telefon Traktör gibi yavaşladı. Acayip kasıyor. Hard ve Soft format attım sorun değişmedi. Telefon çok yavaş. Bunun sebebi nedir acaba? Bir de format attığımız zaman sadece "System"e mi atıyor? E: ye format atmam gerekir mi? Lütfen yardım edin arkadaşlar telefonu 2 gün önce aldım daha. :bilmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...