Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia N95 8Gb Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aaallliii
Üye
Konu Sahibi
Nokia N95 8Gb Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?
Arkadaşlar ben Nokia N95 8Gb almayı düşünüyorum. Telefona ilk görüşte aşık oldum diyebilirim O yüzden fazla bi inceleme fırsatım olmadı. Büyük ihtimalle 2. el alacağım. Peki nelere dikkat etmeliyim alırken? Yardım ederseniz mutlu olurum
omurgecergonul
Üye
ölü pixel olup olmadıgına kesınlıkle dıkkat etmelısın...
aaallliii
Üye
Konu Sahibi
yorumun için teşekkür ederim.
haltie
Üye
bende 2.el aldım tabi faturalı olsun öncelikle
kasası önemli fazla hırpalanmamış olsun
kapak sürgüsü önemli birde donanımsal olarak bunlar önemli
aaallliii
Üye
Konu Sahibi
Faturalı derken yani hattı diyosun galiba? Hani başka bi özelliği var da ben mi bilmiyorum Ya işte teli çok sevdim herşeyini merak ediyorum ama bi sorun çıkarsa kafayı yerim O yüzden. Bide donanım olarak kapak sürgüsü önemli başka nerelere dikkat etmem lazım?
haltie
Üye
fatura derken telefonun faturası orjinal olsun yasal olsun diye faturadaki imei ile teldeki imei karşılaştır
aaallliii
Üye
Konu Sahibi
Teli aldığım yerden fatura verecekler ve üzerinde imei numarası yazacak. Onu da teldeki imei ile karşılaştıracağım. Tamam bu 1.
haltie
Üye
birde bak kasada ezik falan var mı belki ezik çizik olanda sorun olmayabilir ama 2.tercihin olsun.
aaallliii
Üye
Konu Sahibi
Evet ona da dikkat ederim. Bide bişey daha soracaktım. Telefonun 0 tuşunda internete girmek için yuvarlak bişey bulunuyo ya, o çin malı olanlarda daha büyük ve rengi mat gibi oluyo doğru mu acaba?
haltie
Üye
böyle olması lazım orjinalin
haltie
Üye
sahte orjinali ayırd etmek istersen kamerasına bak wlan aç tarama yap onlar yok çinde anlarsın zaten
aaallliii
Üye
Konu Sahibi
tamam dediklerinin hepsini yazdım biyere Çok saol
haltie
Üye
sende sağol kardeşim
aaallliii
Üye
Konu Sahibi
peki birşey daha sorayım. Telefonun kasası değiştirilebiliyor mu?
haltie
Üye
evet ben değiştim orjinal değil ama 1.kalite şöyle diyim orjinalinden kaliteli tabi bulabilirsen ben denk getirdim 75lira verdim 6 7 ay oldu heralde