orcthesorc
Üye
n93i tuş takımı ışık problemi
Ben bir nokia n93i kullanıcısıyım.benim sorunum telefonumun tuş takımı ışığının sebebini anlayamadığım bir şekilde çalışmaması.
telefonumun daha önceleri tuş takımı ışığı çalışıyordu fakat bir gece tuş takımı ışıklarının artık çalışmadığının farkına vardım.sebebini yada problemin başösterdiği zamanı bilmiyorum çünkü ansızın farkına vardım.
bu soruna sebep olarak,telefonun ekran ışığınu ve tuş takım ışığının çalışmasını ayarlayan ''ışık sensörünü'' görüyorum!?
önce bir soft format attım,daha sonra gard formatı denedim.her ikiside işe yaramadı.daha sonra nokianın resmi hizmeti olan ''yazılı güncellemeyi'' denedim fakat oda işe yaramadı!!
benim merak ettiğim bu sorun software mi yoksa hardware sorunmu olduğudur?? eğer software (yazılımsal) bi hata ise nasıl halledebilirim? eğer hardware (donanımsal) bir sorun ise zaten servise göndermekten başka bir şansım kalmıyor!?!?
umarım en kısa zamanda cevap alırım çünkü gerçekten obsesif (takıntılı) birisiyim.
şimdiden teşekkürler!
telefonumun daha önceleri tuş takımı ışığı çalışıyordu fakat bir gece tuş takımı ışıklarının artık çalışmadığının farkına vardım.sebebini yada problemin başösterdiği zamanı bilmiyorum çünkü ansızın farkına vardım.
bu soruna sebep olarak,telefonun ekran ışığınu ve tuş takım ışığının çalışmasını ayarlayan ''ışık sensörünü'' görüyorum!?
önce bir soft format attım,daha sonra gard formatı denedim.her ikiside işe yaramadı.daha sonra nokianın resmi hizmeti olan ''yazılı güncellemeyi'' denedim fakat oda işe yaramadı!!
benim merak ettiğim bu sorun software mi yoksa hardware sorunmu olduğudur?? eğer software (yazılımsal) bi hata ise nasıl halledebilirim? eğer hardware (donanımsal) bir sorun ise zaten servise göndermekten başka bir şansım kalmıyor!?!?umarım en kısa zamanda cevap alırım çünkü gerçekten obsesif (takıntılı) birisiyim.

şimdiden teşekkürler!